2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Magyarország élőben

Flesch Tamás: Napi problémákkal nincs idő foglalkozni

Megalakult a Digitális Turizmus Szövetség. A Magyarország élőben című műsorunkban Földi-Kovács Andrea műsorvezető az alapítókkal beszélgetett a szövetség céljairól és feladatairól.

  • Flesch Tamás: Napi problémákkal nincs idő foglalkozni

Műsorunk vendégei Molnár Judit, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke, Rasztovits Dávid, a Digitális Turizmus Zrt. alapító vezérigazgatója és Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke voltak. 

Akinek volt már lehetősége szállodába mennie vagy repülni az újranyitás óta, az észrevehette, hogy nagyjából minden visszaállt az eredeti kerékvágásba. Ami érezhető, hogy jóval magasabbak a higiénés követelmények- hangzott el az adás felvezetőjében.

- Minden jóval tisztább lett és több fertőtlenítési lehetőség van. Más is változott a turizmus területén a világjárvány óta

- kérdezte vendégeit Földi-Kovács Andrea.

- A nemzetközi turizmus kapcsán azt látjuk, hogy nagyon körbe kell járni az érvényben lévő szabályokat, hogy hogyan is lehet egyáltalán utazni. A szabályok folyamatosan változnak. azért, hogy ne érjen minket meglepetés, célszerű ezeket ellenőrizni

- mondta Molnár Judit.

- Csak részbeni újraindulásról beszélhetünk, napi problémákkal nincs idő foglalkozni. Mindenki próbálja pótolni a szinte pótolhatatlan személyzetet

- hangsúlyozta Flesch Tamás aki rámutatott, a vendéglátósok helyzete most egy háború utáni újraépítéshez hasonlítható, ami sosem volt két perc és most sem lesz az.

A Digitális Turizmus Szövetség több céget is tömörít- árulta el Rasztovits Dávid.

-  Két iparág metszéspontján hoztuk létre a szövetséget. Az infokommunikációs szektor és a turizmus képviselőit szeretnénk. Nagyságrendileg 150 ezer cég és félmillió munkavállalóról van szó

- mondta a szövetség elnöke.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.
Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.
Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Radar - Közlekedési gondokat okozott a havazás + videó

Radar - Közlekedési gondokat okozott a havazás + videó

Csütörtökön Magyarországra is megérkezett az idei tél első nagyobb havazása. Azonban nem csak hazánk közlekedésében okozott problémákat a hó, több országban is utakat zártak le, valamint a hatóságok figyelmeztették a lakosságot a veszélyes útviszonyok miatt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!