2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szerelmes biciklisták

Következik:

Híradó 18:30

Magyarország élőben

Farkas Athéne: Mintegy 22 ezer ember kapta meg az oltást hétvégén Szerbiában

Hatalmas tömeg indult el a hétvégén Szerbia felé, mert regisztráció nélkül lehetett vakcinához jutni. A nagyvonalú oltási politikának köszönhetően mára egyfajta nemzetközi oltóközpont lett. Egyre többen érkeznek külföldről is. Sőt azt is eldönthetik, milyen oltást kérnek. A kijelölt oltópontokon a külföldek is megkaphatták az AstraZeneca vakcináját. Az okokról és a délvidéki magyarok átoltottságáról is beszélt a HírTV szabadkai tudósítója.

  • Farkas Athéne: Mintegy 22 ezer ember kapta meg az oltást hétvégén Szerbiában

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!