2022. 12. 05. Hétfő Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Jelenetek egy operatőr életéből - Hildebrand

Következik:

Vezércikk 03:00

Magyarország élőben

Dúró Dóra: Nem való gyerekszobákba homoszexuális propaganda könyv

Életveszélyesen megfenyegették a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettesét, aki iratmegsemmisítőben darált le a kamerák előtt egy olyan mesekönyvet, amely szerinte a homoszexualitást propagálja. A Hír TV Magyarország élőben című műsorának vendége volt a politikai akció főszereplője, Dúró Dóra.

  • Dúró Dóra: Nem való gyerekszobákba homoszexuális propaganda könyv

Életveszélyesen megfenyegették a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettesét, miután pénteken a sajtótájékoztatóján ledarált egy olyan mesekönyvet, amely szerinte a homoszexualitást propagálja. Az akció hatalmas botrányt kavart. Népszerű művészek kritizálták Dúró Dórát, a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése pedig közleményében azt írta, hogy a politikai célú könyvrombolás Magyarország és Európa legszégyenletesebb történelmi emlékei közé tartozik.

Meglehetősen nagy vihart kavart az ön performansza, nagyon sok, főleg balliberális elkötelezettségű művész kiborult rajta. Mennyire érdekli önt, hogy mit mondanak vagy hogyan minősítik az ön akcióját? – kérdezte Velkovics Vilmos, műsorvezető.

Semennyire. Engem azok a gyerekek érdekelnek, akiknek a biztonságos és egészséges neveltetését úgy gondolom, hogy az államnak, a politikának és a szüleiknek is kötelessége biztosítani és azért emeltem fel a szavamat ez ellen a propaganda ellen mert úgy gondolom, hogy ez rossz hatással van a gyerekekre. Nem való a gyerekszobákba ilyen homoszexuális propaganda könyv, nem szabad meséket meghamísítani azért, hogy valakik a saját frusztrációikat kiéljék

- mondta Dúró Dóra, Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese.

Hír TV

 

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.
Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.
Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!