2021. július 31.,
szombat, Oszkár napja

Dúró Dóra: Nem való gyerekszobákba homoszexuális propaganda könyv

Hír TV

2020. szeptember 29., kedd 20:10

Életveszélyesen megfenyegették a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettesét, aki iratmegsemmisítőben darált le a kamerák előtt egy olyan mesekönyvet, amely szerinte a homoszexualitást propagálja. A Hír TV Magyarország élőben című műsorának vendége volt a politikai akció főszereplője, Dúró Dóra.

Életveszélyesen megfenyegették a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettesét, miután pénteken a sajtótájékoztatóján ledarált egy olyan mesekönyvet, amely szerinte a homoszexualitást propagálja. Az akció hatalmas botrányt kavart. Népszerű művészek kritizálták Dúró Dórát, a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése pedig közleményében azt írta, hogy a politikai célú könyvrombolás Magyarország és Európa legszégyenletesebb történelmi emlékei közé tartozik.

Meglehetősen nagy vihart kavart az ön performansza, nagyon sok, főleg balliberális elkötelezettségű művész kiborult rajta. Mennyire érdekli önt, hogy mit mondanak vagy hogyan minősítik az ön akcióját? – kérdezte Velkovics Vilmos, műsorvezető.

Semennyire. Engem azok a gyerekek érdekelnek, akiknek a biztonságos és egészséges neveltetését úgy gondolom, hogy az államnak, a politikának és a szüleiknek is kötelessége biztosítani és azért emeltem fel a szavamat ez ellen a propaganda ellen mert úgy gondolom, hogy ez rossz hatással van a gyerekekre. Nem való a gyerekszobákba ilyen homoszexuális propaganda könyv, nem szabad meséket meghamísítani azért, hogy valakik a saját frusztrációikat kiéljék

- mondta Dúró Dóra, Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese.

Hír TV