2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:30

Magyarország élőben

Dúró Dóra: Nem való gyerekszobákba homoszexuális propaganda könyv

Életveszélyesen megfenyegették a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettesét, aki iratmegsemmisítőben darált le a kamerák előtt egy olyan mesekönyvet, amely szerinte a homoszexualitást propagálja. A Hír TV Magyarország élőben című műsorának vendége volt a politikai akció főszereplője, Dúró Dóra.

  • Dúró Dóra: Nem való gyerekszobákba homoszexuális propaganda könyv

Életveszélyesen megfenyegették a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettesét, miután pénteken a sajtótájékoztatóján ledarált egy olyan mesekönyvet, amely szerinte a homoszexualitást propagálja. Az akció hatalmas botrányt kavart. Népszerű művészek kritizálták Dúró Dórát, a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése pedig közleményében azt írta, hogy a politikai célú könyvrombolás Magyarország és Európa legszégyenletesebb történelmi emlékei közé tartozik.

Meglehetősen nagy vihart kavart az ön performansza, nagyon sok, főleg balliberális elkötelezettségű művész kiborult rajta. Mennyire érdekli önt, hogy mit mondanak vagy hogyan minősítik az ön akcióját? – kérdezte Velkovics Vilmos, műsorvezető.

Semennyire. Engem azok a gyerekek érdekelnek, akiknek a biztonságos és egészséges neveltetését úgy gondolom, hogy az államnak, a politikának és a szüleiknek is kötelessége biztosítani és azért emeltem fel a szavamat ez ellen a propaganda ellen mert úgy gondolom, hogy ez rossz hatással van a gyerekekre. Nem való a gyerekszobákba ilyen homoszexuális propaganda könyv, nem szabad meséket meghamísítani azért, hogy valakik a saját frusztrációikat kiéljék

- mondta Dúró Dóra, Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!