2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Ferencz József a második unitárius aranykor

Következik:

Hazahúzó 01:00

Magyarország élőben

Dúró Dóra: A Karácsony Gergely vezette főváros egyértelműen üldözi az autósokat

Átgondolatlannak tartja a fővárosi főutakon kialakított biciklisávokat a Mi Hazánk, ezért a párt aláírásgyűjtésbe kezdett. A Magyarország élőben vendége Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese volt, aki arra kéri Karácsony Gergelyt, hogy hagyja abba az autósüldözést.

  • Dúró Dóra: A Karácsony Gergely vezette főváros egyértelműen üldözi az autósokat

„Hogy úgy mondjam, ön beleszállt Karácsony Gergelybe meglehetősen alaposan. Miért gondolja azt, hogy itt az autósok üldözéséről van szó?”

-          kérdezte Velkovics Vilmos.

„Kerek-perec kijelentette azt Niedermüller Péter, hogy nem más a céljuk, minthogy a belvárosból elűzzék az autósokat. Persze ezen nem csodálkozhatunk, hiszen Niedermüller Péterről, egy DK-s polgármesterről van szó. ”Rémisztő képződmények a fehér heteroszexuális keresztény férfiak”, így nem csodálkozhatunk azon, hogy mondjuk az autósokat is deviánsnak tekinti, de az mégiscsak nonszensz, amit a főváros vezetése ezekkel az intézkedésekkel megtett. Egyrészt a nagykörúton illetve az Üllői úton, nagyobb főútvonalakon létesített kerékpársávok óriási dugókat okoznak. (…)”

-          reagált Dúró Dóra.

„Mit gondol, hogy lehettek az autósokból ilyen üldözendő, megsarcolandó, kirekesztett személyek?”

-          kérdezte a műsorvezető.

„A Karácsony Gergely vezette főváros egyértelműen üldözi az autósokat és annyira radikálisan szeretné átalakítani a fővárost a saját képére, hogy ilyen egészen extrém forgalomkorlátozásoktól sem riadnak vissza.(…)”

-          válaszolta Dúró Dóra.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!