2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 08:05

Magyarország élőben

Dunai Mónika: Sorskérdés a gyermekeink védelme

Nagyon fontos döntésnek nevezte Magyarország élőben című műsorunkban Dunai Mónika, a Fidesz országgyűlési képviselője, hogy a Nemzeti Választási Bizottság pénteken hitelesítette a kormány gyermekek védelméről szóló népszavazási kezdeményezését, így a magyarok a politikus szerint kinyilváníthatják a véleményüket abban az ügyben, hogy a gyermekeinket hogyan kell megvédeni. A kormánypárti képviselő elmondta, olyan felhatalmazást szeretnének az emberektől, hogy azt mondják: a gyermekeink mindennél fontosabbak.

  • Dunai Mónika: Sorskérdés a gyermekeink védelme

Nem engedhetünk semmilyen zsarolásnak, amilyet a brüsszeli és a magyar baloldal mér ránk és támad folyamatosan – jelentette ki Dunai Mónika. A támadások mögött egy szűk, de nagyon sok helyre beférkőzött csoport áll az országgyűlési képviselő szerint. Hozzátette: az LMBTQ-mozgalom a brüsszeli intézményekben is jelen van és nekik nem a magyar gyermekek védelme az érdekük.

Dunai Mónika leszögezte,

nem engedjük a gyermekeinket, hanem azt mondjuk, el a kezekkel a gyermekektől.

A népszavazás azért is kulcsfontosságú, mert amikor a kormány majd tárgyal, akkor nagyon fontos, hogy ne csak a saját álláspontját képviselje, hanem – mint arra rámutatott – nagyon fontos, hogy az emberek is a kabinet mögött álljanak ebben a kérdésben.

Adásunkban egyébként Dunai Mónika üzent a gyermekvédelmi törvényt kritizáló Forma-1-es világbajnoknak, Lewis Hamiltonnak is.

Teljes beszélgetés:

Kapcsolódó: 

Az NVB hitelesítette a kormány népszavazási kérdéseit

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

CNN: bajban van Joe Biden

CNN: bajban van Joe Biden

Egyre durvul a kampány az Egyesült Államokban, azonban a Trump elleni karaktergyilkossági kísérletek a demokraták belső problémáiról árulkodhatnak a CNN szerint.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!