2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Magyarország élőben

Dr. Velkey György: A gyermekek között jobban terjed a vírus

  • Dr. Velkey György: A gyermekek között jobban terjed a vírus

Koronavírusos gyermekek is szorulnak gépi lélegeztetésre, ráadásul kétszer-háromszor annyian vannak kórházban, mint korábban.

Dr. Velkey György, a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója beszélt ennek lehetséges okairól Velkovics Vilmos műsorvezetőnek, Magyarország élőben extra című műsorunkban.

Egyrészt a brit mutáció fertőzőképesebb, másrészt a betegség lefolyása után kb. négy héttel kezdenek megjelenni annak egyes utóhatásai. Többnyire ez a két fő oka annak, hogy egyre több gyermek kerül a kórházakba – jegyezte meg Dr. Velkey György, a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója.

HírTV

Kapcsolódó anyagok:

Táncol a Bethesda Gyermekkórház

Zenés videóval kíván reményt adni a Bethesda Gyermekkórház

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!