2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Magyarország élőben

Dr. Rusvai Miklós: A negyedik hullám jönni fog, de biztató hír, hogy nem a következő 10 napban

Ki jelentkezzen harmadik oltásra és milyen ellenintézkedéseket kell majd tenni a negyedik hullám ellen? A Magyarország élőben című műsorunkban Trombitás Kristóf műsorvezető Rusvai Miklós virológust kérdezte.

  • Dr. Rusvai Miklós: A negyedik hullám jönni fog, de biztató hír, hogy nem a következő 10 napban

Mit mutat a legfrissebb koronavírus-örökítőanyag koncentráció a szennyvízben? Mikor indulhat be igazán a negyedik hullám, hiszen ahogy a legfrissebb jelek mutatják akár Nyugat-Európában, nem nagyon van esélyünk rá, hogy ezt megússzuk

- kérdezte és vezette fel a beszélgetést Trombitás Kristóf.

- A negyedik hullám jönni fog, de biztató hír, hogy nem a következő 10 napban, két hétben. A jelenlegi adatok is még kedvezőek. A hét elején nyilvánosságra hozott szennyvízadatok is még bizakodásra adnak okot. A hónap közepéig intenzív emelkedésre nem kell számítanunk

- válaszolta dr. Rusvai Miklós

- Mitől van most az emelkedés, hiszen nincs hűvös időszak, nincs iskolakezdés sem?

-        Nyaralásból jönnek haza az emberek, hozzák haza innen-onnan a vírust. Azért a társadalmi érintkezés itthon sem ritka, nem viselünk maszkot, találkozunk bizonyos eseményeken, az átoltottság nem növekszik olyan ütemben, mint ahogy szeretnénk, hogy növekedne

- emlékeztetett a virológus.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!