2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Élet a türbe árnyékában

Következik:

Radar 04:00

Magyarország élőben

Dr. Kincses Gyula: Az elmúlt 50 év legsúlyosabb járványhelyzetével nézünk szembe

Merkely Béla professzor szerint májusra lecsenghet a járvány, feltéve, ha jól halad az oltás. Ennek azonban egyik nagyon fontos feltétele, hogy mindenki tegye a dolgát. A Pest megyei Erdőkertes egyik háziorvosa ugyanakkor megtagadta az oltást és közölte, hogy egyik vakcinát sem hajlandó beadni a pácienseinek.

Dr. Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara elnöke volt Velkovics Vilmos műsorvezető vendége, Magyarország élőben című műsorunkban.

A Magyar Orvosi Kamara több orvos ellen is eljárást indított az utóbbi időben amiatt, ahogyan a járvány elleni védekezést kezelik vagy éppen nem kezelik. Erdőkertes háziorvosa megtagadta a vakcinák használatát, aminek okán a Magyar Orvosi Kamara úgy gondolta, ez egy újabb olyan eset, aminek körülményeit alaposan meg kellene vizsgálniuk.

„Nekünk most ebben a nagyon kiélezett járványhelyzetben az a dolgunk, hogy minden erővel arra koncentráljunk, hogy igen, tessék az oltást elfogadni, tessék a helyzetet komolyan venni, minden szempontból. Nem csak az oltás szempontjából, egyéni védekezés szempontjából is, -  maszkviselés, távolságtartás - mert ezen múlik most a közeljövő.”

- hangsúlyozta Dr. Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara elnöke.

„Ma a napnál világosabb, hogy az elmúlt 50 év legsúlyosabb járványhelyzetével nézünk szembe.”

- tette hozzá Dr. Kincses Gyula.

HírTV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!