2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Magyarország élőben

Dr. Kempler Péter: Minden harmadik hazai koronavírus-fertőzött cukorbeteg

Jövő héten megkezdődik a vakcina előjegyzési kampány. Első körben a nyugdíjasok egy regisztrációs lapot kapnak majd, aminek a segítségével tudják jelezni, hogy szeretnének-e oltást. Bár még engedélyezett oltóanyag nincs, de a kormány 50 milliárd forint értékben foglalt le vakcina kapacitást. Közben a járványnak már csaknem 6500 áldozata van Magyarországon. Többségüknek mind volt alapbetegsége. Magyarország élőben extra című műsorunk stúdiójában Dr. Kempler Péter professzor, a Magyar Diabetes Társaság elnöke volt Velkovics Vilmos műsorvezető vendége.

  • Dr. Kempler Péter: Minden harmadik hazai koronavírus-fertőzött cukorbeteg

„Minden harmadik koronavírusos beteg cukorbeteg. Amikor azt halljuk, hogy az elhunytak között krónikus betegségben szenvedő betegek nagy számban vannak, akkor ez is jelentős számban cukorbeteget jelent.”

- hangsúlyozta Dr. Kempler Péter professzor, a Magyar Diabetes Társaság elnöke.

„A cukorbeteg, esendőbb is egy súlyosabb fertőzést kaphat el. Én azt gondolom, hogy olyan vakcinák fognak forgalomba kerülni, amik mégis csak biztonságosak. tehát én javaslom.”

- mondta a vakcinákkal és az oltások kérésével kapcsolatban Dr. Kempler Péter professzor.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!