2020. február 22.,
szombat, Gerzson napja

Dömötör Csaba: Látszik az elszántság a győri polgármesterben

2020. január 27., hétfő 20:12

A győri időközi több volt, mint egy szimpla választás- írta közösségi oldalán a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, miután a Fidesz jelöltje magabiztosan győzött a polgármester-választáson. A HírTV Magyarország élőben című műsorának vendége Dömötör Csaba.

„Nagy-nagy figyelmet kapott ez a város az elmúlt hónapokban ismert okokból és ezt az időközi választást is nagy figyelem övezte. Emiatt a mostani győzelem, mert egy nagy győzelemről van szó, sokkal nagyobbat szól. És talán az elsődleges ok és ezzel kellett volna kezdenem, hogy egy nagyon jó jelöltet indított a Fidesz, ami sok oldalról levezethető. Egy elismert orvosról van szó, huszonötezer műtét van a háta mögött. De hogyha azt nézem hogyan kampányolt, nagyon jól mutatja, hogy nem volt a városnak olyan szeglete, ahol ne tartott volna kisebb-nagyobb fórumot”

- fogalmazott az államtitkár. Hozzátette, egy önálló polgármester mindig a város előnyére válik. Az új polgármester nyitott városházát szeretne, tehát nyitott lesz mindazokra az emberekre, akik a város építésében érdekeltek.

„Talán úgy is fogalmazott, nekem különösen tetszett, hogy: Győr egy virágos kert és szeretné a gyomokat kiszedni és új palántákat ültetni. Tehát látszik az elszántság benne, látszik az elszántság a szemében, hogy Győr további szinteket tudjon lépni”

- mondta Győr új polgármesteréről, Dézsi Csaba Andrásról Dömötör Csaba.

Politikai balhéra használja fel Soros György a gyöngyöspatai romákat – mondta a Magyarország élőben című műsorunkban a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára, miután a magyar származású milliárdos és fia videóüzenetben bátorította az iskolai szegregáció áldozatait. Dömötör Csaba szerint nem kizárt, hogy a jövőben hasonló perek indulhatnak Magyarországon.

Teljes beszélgetés:

HírTV