2021. 10. 26. Kedd Dömötör napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Csörte - A nap vitája 05:00

Magyarország élőben

Deutsch Tamás: Weber továbbra is alkalmatlan az Európai Bizottság elnöki posztjára

A Fidesz az Európai Néppárt teljes jogú tagja, ugyanis a jelenleg érvényben lévő szabályok szerint akik az Európai Néppárt tagpártjaiként indulnak az EP-választáson és mandátumot szereznek, azok automatikusan annak tagjává válnak – jelentette ki Deutsch Tamás EP-képviselő Magyarország élőben című műsorunkban.

A politikus arra a kérdésre, hogy miért szavazták meg a fideszes néppárti politikusok is Manfred Webert frakcióvezetőnek, azzal válaszolt, hogy ezt a szokásjog diktálta, de a bajor politikust továbbra is alkalmatlannak tartják az Európai Bizottság elnöki posztjára.

Deutsch Tamás szerint az lenne az illendő, ha Weber végre válaszolna az ellene felmerülő vádakra, hiszen sokszor beszél az átláthatóságról az uniós források szabályszerű felhasználásról. Jó lenne, ha mindenki magán kezdené az átláthatóságot - tette hozzá a politikus. 

Az EP-képviselő beszélt arról is, hogy a május 26-ai választáson rekordgyőzelmet aratott a Fidesz-KDNP, mint mondta soha nem voltak még ilyen erősek és soha nem volt még ilyen nagy súlyúk az Európai Parlamentben, pont ezért vannak olyan kérdések, melyeket kompromiszum nélkül kell képviselnünk: ez a bevándorlás megállítása, a gyarapodó nemzetállamokra épülő Európai Unió illetve a zsidókeresztény kulturális hagyományokra épülő keresztény életformánknak a megvédése.

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!