2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Magyarország élőben

Deutsch Tamás: Kormányzóképtelen a baloldali szivárványkoalíció elnevezésű tákolmány

Bohózatnak, cicaharcnak, komédiának nevezte Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője az ellenzéki előválasztást a HírTV Magyarország élőben című műsorának keddi adásában.

  • Deutsch Tamás: Kormányzóképtelen a baloldali szivárványkoalíció elnevezésű tákolmány

A baloldali előválasztás úgy nézett ki, hogy Gyurcsány Ferenc leült a családjával a villába és ott előzetesen kiválasztotta, hogy kik lesznek azok a baloldali jelöltek, akik az ország több mint száz egyéni választókörzetében el fognak indulni – jelentette ki Deutsch Tamás. Az EP-képviselő szerint egyértelmű, hogy a gyurcsányi döntés utólagos megerősítéséről van szó.

Karácsony Gergely főpolgármester „heroikus” teljesítménye kapcsán, miszerint összegyűjtötte a 20 ezer aláírást, Deutsch úgy fogalmazott, egy átlagos magyar celeb, ha tizenötöt posztol a Facebookon, akkor mindegyik posztjára ennek a sokszorosát kapja, vagyis – tette hozzá – ne essünk hasra a 20 ezer aláírástól.

Szegény, szerencsétlen Karácsonynak közel két éven keresztül úgy kellett csinálni, mintha főpolgármester lenne Budapesten (…) kínos, kellemetlen napokat kell átélnie

– közölte a politikus.

Trombitás Kristóf felvetésére, hogy ki lehet az előválasztás befutója, Deutsch Tamás kijelentette, Gyurcsány lesz a befutó, aki vissza akar kerülni a hatalomba és akinek több forgatókönyve is van az előválasztás kimenetele esetén, ami pedig szerinte biztos, hogy

Karácsony Gergelyt, Dobrev Klárát és Jakab Pétert is kézre húzott bábuként mozgatja.

Teljes beszélgetés:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

A Pride-ra mindig úgy tekintettem, mint a remény diadalára a kilátástalanság felett, a szeretet diadalára a gyűlölettel szemben, az igazság diadalára a kirekesztés ellenében. A Pride elfogadás, öröm és tánc – olvasható Donáth Anna Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!