2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Magyarország élőben

Deák Dániel: Nagyotmondási verseny zajlik a baloldali pártok között

Deák Dániel vezető elemző szerint nagyotmondási verseny és éles küzdelem zajlik a baloldali pártok között. A szakértő a vádakat és a valóságot hasonlította össze a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Velkovics Vilmos vendégeként.

  • Deák Dániel: Nagyotmondási verseny zajlik a baloldali pártok között

Az elmúlt hetekben pedig meglepőbbnél meglepőbb kijelentéseket tettek ellenzéki politikusok, elsősorban azok, akik a DK-hoz állnak közel

– emlékeztetett Velkovics Vilmos műsorvezető, majd azzal folytatta, hogy Gyurcsány Ferenc, a baloldali párt elnöke még azt is megkérdőjelezte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kínai vakcinát kapott.

Vajon az hogyan befolyásolja a Demokratikus Koalíció kampányát, hogy Dobrev Klára megbetegedett

– tette fel a kérdést a műsorvezető.

Deák Dániel szerint elég negatívan befolyásolja, hiszen Dobrev Klára több napon keresztül úgy járta az országot és találkozott ellenzéki politikusokkal, hogy nem viselt maszkot.

Tehát a járványügyi szabályokat háttérbe tolta, tette mindezt úgy, hogy élő adásban egyszer úgy nyilatkozott, hogy ő mindig visel maszkot. Tehát itt is hazugságon kapták a DK miniszterelnök-jelöltjét

– mutatott rá az elemző.

Majd megjegyezte, hogy bár az EP-képviselőjük is megfertőződött, a DK továbbra is hergeli a közvéleményt. De a történtek előtt is

ez a formáció volt az, amely a leghangosabban bírálta a kormány járványügyi intézkedéseit

– húzta alá Deák Dániel.

Ezt követően a jelenleg is zajló baloldali előválasztási kampányra is kitértek. Elhangzott, hogy a balliberális pártok megállapodtak abban, hogy a közös listán az kap több helyet, amely az aktuális közvélemény-kutatásokon a legjobb eredményt éri el.

Ezért most egy nagyotmondási verseny indult meg a szivárványkoalíció pártjai között, hiszen az a cél, hogy egymás rovására egy-két vagy pár százalékot erősödjenek. Ennek tudható be Fekete-Győr András azon kijelentése, amellyel a CSOK eltörlésére utalt vagy amikor Stummer János titkos alagutat emlegetett a Puskás-stadionba

– hangsúlyozta az elemző.

Teljes beszélgetés:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!