2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Magyarország élőben

Darcsi Karolina: A ukránok részéről még nem érkezett hivatalos válasz, hogy mit kerestek

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat emberei tartottak házkutatást a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség irodáiban és az elnök lakásán. Mit kerestek a kommandósok? Az üggyel kapcsolatban Darcsi Karolina beszélt a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

  • Darcsi Karolina: A ukránok részéről még nem érkezett hivatalos válasz, hogy mit kerestek

Földi-Kovács Andrea azon kérdésére, hogy kaptak-e már hivatalos választ arra, hogy mit kerestek a házkutatás során Darcsi Karolina elmondta, hogy meglepte őket az akció, a reggeli órákban jelentek meg a nemzetbiztonságiak, akik Ukrajna területi integritásának megbontására alkalmas bizonyítékokat kerestek. Átvizsgálás során begyűjtöttek térképeket, kiadványokat, feltörték a számítógépes adatbázisokat, levelező rendszereket. Az ukránok részéről még nem érkezett hivatalos válasz az eseményekre. A szóvivő elmondta, hogy az utóbbi években egyre több atrocitás éri a kárpátaljai magyarokat, folyamatos vegzálásnak vannak kitéve a magyar politikusok, vezetők is. Advent vasárnapján pedig megjelent egy videó az egyik videómegosztón, ahol egy maszkos, fegyveres ukrán neonáci fenyegeti a magyarságot, de a nemzetbiztonsági szolgálatok ezen ügy felderítése helyett másnap levezényelték az akciót az MKSZ-szel szemben.

 

A teljes adás: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!