2023. 06. 02. Péntek Kármen, Anita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar ráadás 00:05

Magyarország élőben

Csizmadia László: Ez egy politikus tragédiája

Bangóné Borbély Ildikó nem a saját, hanem az MSZP véleményét mondta, amikor patkánynak nevezte a Fidesz szavazóit - így kommentálta a szocialista politikus kijelentését a Civil Összefogás Fórum alapítója. Csizmadia László a Hír TV Magyarország élőben című műsorában azt mondta, az ilyen kijelentés egy politikus tragédiája.

  • Csizmadia László: Ez egy politikus tragédiája

Ahogyan arról a Hír TV korábban beszámolt, lepatkányozta a fideszes szavazókat a szocialista Bangóné Borbély Ildikó. Az ATV reggeli műsorában arra a kérdésre, hogy miért nőtt tovább a Fidesz népszerűsége az elmúlt hónapokban, miközben a szocialistáké csökken azt mondta: "Sok a patkány Magyarországon".

Az MSZP-s politikus megnyilvánulását Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke és Dömötör Csaba a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára is elítélte. 

A Hír TV Magyarország élőben című műsorában a Civil Összefogás Fórum alapítója,  Csizmadia László is véleményt mondott Bangóné kijelentéséről.

" Úgy tűnik, hogy egyformán értik az emberek, amit Bangóné mondott és ez tulajdonképpen egy politikus tragédiája, hiszen Bangóné nem csak a saját nevében nyilatkozik, hanem nyilvánvaló az MSZP-ben szocializálódott, következésképpen hiába próbálják úgy feltüntetni, hogy ez egy egyéni „teljesítmény”, arról szól, hogy a szocialistáknak ez a véleménye a szavazókról. Ha demokráciáról beszélünk, akkor adjuk már meg azt a lehetőséget, hogy a szavazók nem minősítjük."

Brüsszelben is védené a nemzeti szuverenitást a Civil Együttműködés Fóruma, amely tizennégy ország civil szervezetével közösen megalapította az Európai Uniós Civil Együttműködési Tanácskozást  - erről korábban a Hír TV is beszámolt. 

Velkovics Vilmos azon kérdésére, hogy ez azt is jelenti, hogy külső szemlélőből kampány résztvevővé válnak most, vagyis aktív politikai szerepet kívánnak betölteni Csizmadia László kijelentette:

"Nem pártpolitikai szerepet kívánunk vállalni, hanem aktív civil politikát, a népfelség elvét akarjuk továbbítani Brüsszel felé is."

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.
Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.
Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Német aranyérem a magyarországi Eb-n

Német aranyérem a magyarországi Eb-n

A német válogatott nyerte a Magyarországon rendezett U17-es labdarúgó Európa-bajnokságot, mivel a döntőben gól nélküli döntetlent követően 11-esekkel legyőzte a francia csapatot.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!