2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Magyarország élőben

Csizmadia László: Ez egy politikus tragédiája

Bangóné Borbély Ildikó nem a saját, hanem az MSZP véleményét mondta, amikor patkánynak nevezte a Fidesz szavazóit - így kommentálta a szocialista politikus kijelentését a Civil Összefogás Fórum alapítója. Csizmadia László a Hír TV Magyarország élőben című műsorában azt mondta, az ilyen kijelentés egy politikus tragédiája.

  • Csizmadia László: Ez egy politikus tragédiája

Ahogyan arról a Hír TV korábban beszámolt, lepatkányozta a fideszes szavazókat a szocialista Bangóné Borbély Ildikó. Az ATV reggeli műsorában arra a kérdésre, hogy miért nőtt tovább a Fidesz népszerűsége az elmúlt hónapokban, miközben a szocialistáké csökken azt mondta: "Sok a patkány Magyarországon".

Az MSZP-s politikus megnyilvánulását Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke és Dömötör Csaba a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára is elítélte. 

A Hír TV Magyarország élőben című műsorában a Civil Összefogás Fórum alapítója,  Csizmadia László is véleményt mondott Bangóné kijelentéséről.

" Úgy tűnik, hogy egyformán értik az emberek, amit Bangóné mondott és ez tulajdonképpen egy politikus tragédiája, hiszen Bangóné nem csak a saját nevében nyilatkozik, hanem nyilvánvaló az MSZP-ben szocializálódott, következésképpen hiába próbálják úgy feltüntetni, hogy ez egy egyéni „teljesítmény”, arról szól, hogy a szocialistáknak ez a véleménye a szavazókról. Ha demokráciáról beszélünk, akkor adjuk már meg azt a lehetőséget, hogy a szavazók nem minősítjük."

Brüsszelben is védené a nemzeti szuverenitást a Civil Együttműködés Fóruma, amely tizennégy ország civil szervezetével közösen megalapította az Európai Uniós Civil Együttműködési Tanácskozást  - erről korábban a Hír TV is beszámolt. 

Velkovics Vilmos azon kérdésére, hogy ez azt is jelenti, hogy külső szemlélőből kampány résztvevővé válnak most, vagyis aktív politikai szerepet kívánnak betölteni Csizmadia László kijelentette:

"Nem pártpolitikai szerepet kívánunk vállalni, hanem aktív civil politikát, a népfelség elvét akarjuk továbbítani Brüsszel felé is."

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

III. Károly király üzent Gareth Southgate-nek

III. Károly király üzent Gareth Southgate-nek

A brit uralkodó szerint Gareth Southgate, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és stábja annak ellenére is emelt fővel térhet haza a németországi Európa-bajnokságról, hogy a csapat a vasárnap esti berlini döntőben 2-1 arányban vereséget szenvedett Spanyolországtól.
Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!