2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Cirkusztestvérek

Következik:

Híradó 12:00

Magyarország élőben

Csárdi Antal: Schiffer Andrásnak szíve joga, hogy azt gondoljon, amit akar

Gyurcsány Ferenccel közösen indul a 2022-es választáson a Lehet más a Politika, amelynek alapítója szerint egykori politikustársai a DK csicskásai lettek. A Magyarország élőben vendége Csárdi Antal, az LMP parlamenti képviselője volt.

  • Csárdi Antal: Schiffer Andrásnak szíve joga, hogy azt gondoljon, amit akar

„(…)Schiffer András nyilatkozata arra is vonatkozott, hogy ma már milliószor megbánta, hogy Lehet Más a Politikának nevezte ezt a formációt.”

-          vezette fel a témát Földi-Kovács Andrea.

„A helyzet az, hogy Schiffer Andrásnak szíve joga, hogy azt gondoljon, amit akar és szíve joga, hogy ezt elmondja, ettől persze nem feltétlen van igaza és én azt állítom, hogy nincs is igaza egyébként. Nincs igaza, mert nem történt tartalmi változás az LMP küldetésében, az LMP politikájában és hogyha Schiffer András vagy bármilyen más érdeklődő veszi a fáradságot és megvizsgálja azt, hogy az LMP mit képvisel, képviselt a parlamentben az elmúlt 10 évben, akkor észre fogja venni, hogy ugyanazt a globalizáció-kritikust hangvételt visszük most is. (…)”

-          válaszolta Csárdi Antal.

„(…) Ön itt járt nálam 2019 januárjában, a Magyarország élőben műsorában és ön azt mondta, hogy tulajdonképpen „Gyurcsány ellen, Gyurcsány ellenzékeként született meg az LMP”

-          mondta a műsorvezető.

„Én máshogy fogalmazok.”

-          felelte Csárdi Antal.

„Bocsánat, ön fogalmazott így 2019-ben.”

-          reagált Földi-Kovács Andrea.

„Most máshogy fogalmazok, mégis ugyanazt mondom.”

-          mondta Csárdi Antal.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!