2021. január 27.,
szerda, Angelika napja

Csárdi Antal: Schiffer Andrásnak szíve joga, hogy azt gondoljon, amit akar

Hír TV

2021. január 12., kedd 20:05

Gyurcsány Ferenccel közösen indul a 2022-es választáson a Lehet más a Politika, amelynek alapítója szerint egykori politikustársai a DK csicskásai lettek. A Magyarország élőben vendége Csárdi Antal, az LMP parlamenti képviselője volt.

„(…)Schiffer András nyilatkozata arra is vonatkozott, hogy ma már milliószor megbánta, hogy Lehet Más a Politikának nevezte ezt a formációt.”

-          vezette fel a témát Földi-Kovács Andrea.

„A helyzet az, hogy Schiffer Andrásnak szíve joga, hogy azt gondoljon, amit akar és szíve joga, hogy ezt elmondja, ettől persze nem feltétlen van igaza és én azt állítom, hogy nincs is igaza egyébként. Nincs igaza, mert nem történt tartalmi változás az LMP küldetésében, az LMP politikájában és hogyha Schiffer András vagy bármilyen más érdeklődő veszi a fáradságot és megvizsgálja azt, hogy az LMP mit képvisel, képviselt a parlamentben az elmúlt 10 évben, akkor észre fogja venni, hogy ugyanazt a globalizáció-kritikust hangvételt visszük most is. (…)”

-          válaszolta Csárdi Antal.

„(…) Ön itt járt nálam 2019 januárjában, a Magyarország élőben műsorában és ön azt mondta, hogy tulajdonképpen „Gyurcsány ellen, Gyurcsány ellenzékeként született meg az LMP”

-          mondta a műsorvezető.

„Én máshogy fogalmazok.”

-          felelte Csárdi Antal.

„Bocsánat, ön fogalmazott így 2019-ben.”

-          reagált Földi-Kovács Andrea.

„Most máshogy fogalmazok, mégis ugyanazt mondom.”

-          mondta Csárdi Antal.

Hír TV