2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Magyarország élőben

Breuer Péter: Niedermüller Péterék mindenre képesek

  • Breuer Péter: Niedermüller Péterék mindenre képesek

Utcára akarja tenni a Niedermüller Péter vezette önkormányzat Európa egyetlen zsidó televízióját, a Heti TV-t. A tulajdonos, főszerkesztő Breuer Péter volt Velkovics Vilmos műsorvezető vendége Magyarország élőben extra című műsorunkban.

„Először a kabinetfőnöke Niedermüller Péternek megszüntetett egy megrendelést, egy erzsébetvárosi híradót, amiről elfelejtett másolatot küldeni a főnökének.”

- jegyezte meg rögtön a beszélgetés kezdetén Breuer Péter, a Heti TV tulajdonosa, főszerkesztője.

„Közölték, hogy azért, mert a kormány elvette tőlük a pénzt, mert pénzhiányban szenvednek, az egész épületet kiadják. Másnap meg is jelent a pályázat. Érdekes, hogy a pályázatra két hét volt. Ők nem számítottak arra, hogy én is meg fogom pályázni. Nem számítottak arra, hogy legalább egymillióval többet fogok ígérni, mint más pályázók.”

- folytatta Breuer Péter, a Heti TV tulajdonosa, főszerkesztője.

„Én ezt úgy hívtam, hogy franciasaláta, addig, amíg csak hatan voltak és a franciasalátát, ha nem tesszük be a fridzsiderbe, akkor a szalmonellák elkezdenek azon táncolni. (…) Nyikorog az ő koalíciójuk.”

- hívta fel a figyelmet a baloldal szivárványkoalíciójának működése kapcsán Breuer Péter, a Heti TV tulajdonosa, főszerkesztője.

„Ma Magyarország 75 százalékán lehet minket fogni és azoknak az embereknek szüksége van rá. Hisz azok az emberek elhiszik, amit mi mondunk. Nem lehet őket cserben hagyni azért, mert egy baloldalinak nevező - mert nem baloldaliak, az tuti - vezetés kinyír egy zsidó televíziót.”

- hangsúlyozta Breuer Péter, a Heti TV tulajdonosa, főszerkesztője.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!