2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Hazahúzó 01:00

Magyarország élőben

Böröcz László: Ha kell, az ellenzék lehazudja a csillagokat az égről

1848. március 15-én az a legfontosabb dolgunk, hogy minden magyar állampolgárt emlékeztessünk, minden olyan helyzetben, amikor a magyar nemzetet támadás érte, márpedig most a vírus által támadás alatt vagyunk, a legfontosabb, hogy összefogjunk – hívta fel rá a figyelmet Böröcz László, a Fidesz országgyűlési képviselője Magyarország élőben című műsorunk hétfői adásában.

  • Böröcz László: Ha kell, az ellenzék lehazudja a csillagokat az égről

A kormánypárti politikus szerint felül kell tudni emelkedni a jogos vagy vélt kritikai sérelmeken, és március 15. tökéletesen alkalmas arra.

Velkovics Vilmos felvetésére, hogy az ellenzék a nemzeti ünnepen is kampányolt, és Jakab Péter, a Jobbik elnöke úgy fogalmazott, „olyan országot tönkretételét senki sem nevezi nemzeti keresztény kormányzásnak”, Böröcz László elmondta, az ellenzéknek saját magának kell elszámolnia azzal, hogy a nemzeti ünnepen, miket mond. A politikus szerint

van egy bájos pikantériája, hogy most egy videóban szerepel a Gyurcsány Ferenc és az, akit DK korábban nácinak és fasisztának nevezett, a jobbikos Gyöngyösi Márton.

A DK elnökének oldalán „menetelő” Jakab Péterrel kapcsolatban emlékeztetett, ő volt az, aki korábban cigányokat élősködőknek nevezte.

Mindent felülír az a politikai hatalmi játszma, amit ők egyébként ők azért játszanak el egy színház keretében, hogy ’22-ben közösen megszerezzék a hatalmat

– tette hozzá.

Teljes beszélgetés:

HírTV

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Moziklip + videó

Szélesvásznú történelem: Moziklip + videó

A Moziklip egy 1987-ben készült magyar zenés szkeccsfilm, amelyet Tímár Péter rendezett. A filmben 18 popzenei és újhullámos előadó mutatkozott be egy-egy klip erejéig. Vincze Lillát és a Varga Miklóst kérdeztük a Szélesvásznú történelemben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!