2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hitvallók és ügynökök

Következik:

Radar 04:00

Magyarország élőben

Böröcz László: Ha kell, az ellenzék lehazudja a csillagokat az égről

1848. március 15-én az a legfontosabb dolgunk, hogy minden magyar állampolgárt emlékeztessünk, minden olyan helyzetben, amikor a magyar nemzetet támadás érte, márpedig most a vírus által támadás alatt vagyunk, a legfontosabb, hogy összefogjunk – hívta fel rá a figyelmet Böröcz László, a Fidesz országgyűlési képviselője Magyarország élőben című műsorunk hétfői adásában.

A kormánypárti politikus szerint felül kell tudni emelkedni a jogos vagy vélt kritikai sérelmeken, és március 15. tökéletesen alkalmas arra.

Velkovics Vilmos felvetésére, hogy az ellenzék a nemzeti ünnepen is kampányolt, és Jakab Péter, a Jobbik elnöke úgy fogalmazott, „olyan országot tönkretételét senki sem nevezi nemzeti keresztény kormányzásnak”, Böröcz László elmondta, az ellenzéknek saját magának kell elszámolnia azzal, hogy a nemzeti ünnepen, miket mond. A politikus szerint

van egy bájos pikantériája, hogy most egy videóban szerepel a Gyurcsány Ferenc és az, akit DK korábban nácinak és fasisztának nevezett, a jobbikos Gyöngyösi Márton.

A DK elnökének oldalán „menetelő” Jakab Péterrel kapcsolatban emlékeztetett, ő volt az, aki korábban cigányokat élősködőknek nevezte.

Mindent felülír az a politikai hatalmi játszma, amit ők egyébként ők azért játszanak el egy színház keretében, hogy ’22-ben közösen megszerezzék a hatalmat

– tette hozzá.

Teljes beszélgetés:

HírTV

 

 

 

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!