2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Magyarország élőben

Borbély Lénárd: Hatalmas nagy hibával adták be a pályázatot

Nem elég, hogy a főváros megtorpedózta négy nem baloldali vezetésű kerület útfelújítását, most egy hibásan beadott pályázat miatt nagyjából egymilliárd forintot bukott Csepel, szintén útfelújításról van szó. Karácsony Gergely hivatala meglehetősen kínos bakit követett el, erről beszélt Borbély Lénárd, Csepel polgármestere a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

  • Borbély Lénárd: Hatalmas nagy hibával adták be a pályázatot

Mi történt, mit rontott el a Karácsony Gergely vezette önkormányzat? – kérdezte Velkovics Vilmos, műsorvezető.

 A csepeli Gerinc út befejező üteméről van szó, az első ütemet miután Demszky Gábor még 1993-ban megígérte nekünk csepelieknek, de soha meg nem valósította. Azután 2012-re Tarlós István megépítette Csepelnek a Gerinc út első szakaszát és a rákövetkező önkormányzati ciklusban, ami az előző 5 év volt megállapodtam Tarlós Istvánnal, hogy elkülönítünk 400.000.000 forintot a befejező ütemekre, amiket már össze is vontunk és egybe megterveztetjük a Gerinc út hátralévő szakaszait. A kormány is felismerte ennek a fontosságát ezért egy európai uniós projektlistára, egy úgy nevezett CEF-es projektlistára befogadta. Azonban annak ellenére, hogy a fővárosi közgyűlés támogatólag döntött róla februárban, a kormány támogatta, minden elő volt készítve mégis egy olyan oltári nagy hibával lett beadva, ami azt eredményezte, hogy nem is értékelték ki a pályázatot, hanem automatikusan elutasították (…)

-  mondta Borbély Lénárd, Csepel polgármestere.

A teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!