2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Magyarország élőben

Boldogkői Zsolt: Ősszel, itthon az oltatlanok nagyon nagy veszélynek lesznek kitéve

Hiába a korlátozások egyre több az új fertőzött Európában a delta variáns miatt. Magyarországon hamarosan jöhet a harmadik dózis, több munkakörben pedig kötelezővé tehetik a koronavírus elleni védőoltást. Erről is kérdezte Trombitás Kristóf Boldogkői Zsolt biológus professzort.

  • Boldogkői Zsolt: Ősszel, itthon az oltatlanok nagyon nagy veszélynek lesznek kitéve

Boldogkői Zsolt jó döntésnek tartaná, hogy bizonyos munkakörökben kötelező lenne a védőoltás, hiszen – mint arra rámutatott – ettől a járványtól csak egy módon lehet megszabadulni, ha össztársadalmi szinten megfelelő immunológiai védelem alakul ki, ennek pedig az egyetlen módja az, ha minél többen be vannak oltva.

A delta variáns kapcsán a professzor úgy fogalmazott, úgy tűnik nem tarja tiszteletben az évszakokat sem és számos országban most is terjed. Hozzátette ugyanakkor: most már azok kapják el általában a vírust, akik nem oltottak, vagyis az oltottság a legfontosabb.

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!