2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Radar 17:10

Magyarország élőben

Benkő Tibor: Végtelenül nehéz volt a katonáinknak lekövetni, megtalálni és kimenekíteni mindenkit

Hajnalban véget ért a magyar honvédség egy hetes afganisztáni mentőakciója. A katonák 540 embert mentettek ki az ázsiai országból, akik már mind itt vannak Magyarországon. A Sámán hadművelet részleteiről Benkő Tibor honvédelmi minisztert kérdezte Gerhardt Máté a Magyarország élőben című műsorban

  • Benkő Tibor: Végtelenül nehéz volt a katonáinknak lekövetni, megtalálni és kimenekíteni mindenkit

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!