2020. szeptember 25.,
péntek, Eufrozina, Kende napja

Bakondi György: Se a határok megnyitását, se a migránsok újra elosztását nem támogatjuk

Hír TV

2020. január 14., kedd 20:00

A Hír TV Magyarország élőben című műsorának Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója volt a vendége.

Aki nézi a híradót láthatja, hogy Hidvéghi Balázsék meglehetősen komoly harcokban vannak a migráció megállításáért, most már legalább szó van a határok védelméről, de mennyire tűnik ez konzisztensnek? – kérdezte Velkovics Vilmos, műsorvezető.

A határok védelméről és a migránsbűnözésről van szó ott, mégpedig svédországi példák alapján és számos svéd paralmenti képviselő is nyilatkozott az ott kialakult helyzetről, a rendőrség tehetetlenségéről és a politikailag korrekt beszéd veszélyeiről. Azt lehet látni, hogy Svédországban az elhibázott európai uniós és az elhibázott svéd migrációs politika hatására jelentős számban érkeztek illegális migránsok, akiknek egy része szervezett bűnözői csoportokba szerveződött és egymással is harcot folytatnak a piac felosztásáért. Ez zajlik ott és ez került itt napirendre, azt lehet látni, hogy valami elindult az elmúlt 5 év hibás migrációs politikájának a korrekciójának érdekében. Abban bízunk, hogy az elkövetkezőkben az uniós migrációs politika szakít ezzel a kötelező kvóta, széttelepítés, határok megnyitása az illegális átlépések támogatásával, mert ugye a jogállam parancsa az arról szól, hogy a jogszabálynak érvényesülnie kell és mindenki köteles azt betartani.  

-          mondta Bakondi György, miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Hír TV

x
Rendkívüli hír