2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Magyarország élőben

Bakondi György: Se a határok megnyitását, se a migránsok újra elosztását nem támogatjuk

A Hír TV Magyarország élőben című műsorának Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója volt a vendége.

  • Bakondi György: Se a határok megnyitását, se a migránsok újra elosztását nem támogatjuk

Aki nézi a híradót láthatja, hogy Hidvéghi Balázsék meglehetősen komoly harcokban vannak a migráció megállításáért, most már legalább szó van a határok védelméről, de mennyire tűnik ez konzisztensnek? – kérdezte Velkovics Vilmos, műsorvezető.

A határok védelméről és a migránsbűnözésről van szó ott, mégpedig svédországi példák alapján és számos svéd paralmenti képviselő is nyilatkozott az ott kialakult helyzetről, a rendőrség tehetetlenségéről és a politikailag korrekt beszéd veszélyeiről. Azt lehet látni, hogy Svédországban az elhibázott európai uniós és az elhibázott svéd migrációs politika hatására jelentős számban érkeztek illegális migránsok, akiknek egy része szervezett bűnözői csoportokba szerveződött és egymással is harcot folytatnak a piac felosztásáért. Ez zajlik ott és ez került itt napirendre, azt lehet látni, hogy valami elindult az elmúlt 5 év hibás migrációs politikájának a korrekciójának érdekében. Abban bízunk, hogy az elkövetkezőkben az uniós migrációs politika szakít ezzel a kötelező kvóta, széttelepítés, határok megnyitása az illegális átlépések támogatásával, mert ugye a jogállam parancsa az arról szól, hogy a jogszabálynak érvényesülnie kell és mindenki köteles azt betartani.  

-          mondta Bakondi György, miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Leállítja a magyar baloldal támogatását a Soros-hálózat?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!