2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Magyarország élőben

Bakondi György: Összecseng Soros György tervével a baloldal migrációs politikája

A Hír TV Magyarország élőben című műsorának Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója volt a vendége.

  • Bakondi György: Összecseng Soros György tervével a baloldal migrációs politikája

Azt gondolnánk, hogy a hideg idő megállítja az illegális bevándorlókat, mégis naponta hallani, hogy akár 100 migránst is feltartóztatnak a határon. Mi az oka, hogy még mindig ugyan úgy jönnek

- tette fel a kérdést a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadójának M. Dobos Marianne műsorvezető.

Bakondi György erre elmondta, hogy a tavalyi évet 45 és fél ezer körül zárták. Ugyanakkor az idei évben már 1200 körül van az elfogott migránsok száma – tette hozzá. A belbiztonsági tanácsadó azt is megjegyezte, hogy az embercsempészek száma is jelentős növekedést mutatott mind tavaly, de már idén is.

Január első napjaiban több embercsempészt fogtak el, mint 2020-ban egész januárban, ráadásul már magyarok is megjelentek közöttük

– hangzott el. Ennek kapcsán Bakondi György hangsúlyozta, hogy az embercsempészés a szervezett bűnözés része, és ez semmi jót nem jelent.

A belbiztonsági tanácsadó a beszélgetés során kitért arra is, hogy már hangzottak el a témában európai uniós politikusoktól nyilatkozatok, amelyek nem azt mutatják, hogy változna az Unió migrációs politikája. Például kvóta helyett ma az hangzott el egy sajtótájékoztatón, hogy „kötelező szolidaritás” – emelte ki Bakondi György.

A miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója leszögezte, hogy

a belső biztonság, a határok védelme és a nemzeti szuverenitás kérdésének ügyében a pártpolitikai viták föle kellene emelkednünk. Azonban az látható, hogy a baloldali, szocialista és liberális pártcsoportokhoz tartozók meglehetősen hasonlóan közelítenek a migrációs politikához, és ez nagymértékű hasonlóságot mutat Soros György évekkel ezelőtt meghirdetett tervével

– mutatott rá Bakondi György.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!