2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 07:30

Magyarország élőben

Bakondi: A kormány folytatja a belső biztonságot garantáló migrációs politikáját

  • Bakondi: A kormány folytatja a belső biztonságot garantáló migrációs politikáját

A magyar Országgyűlés a héten határozatban utasította vissza azt az európai uniós tervezetet, amely 34 millió migráns Európába telepítéséről szól. Számukra munkanélküli jövedelmet, lakhatást, később pedig szavazati jogot biztosítson – mondta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára.

„Mi magyarok úgy döntöttünk, hogy megvédjük a hazánkat, megvédjük azt a keresztény kultúrát, amiben élünk és megvédjük a magyarok biztonságát. Ez így lesz minden brüsszeli, minden baloldali politikai ellenérv és ellentörekvés ellenére.”

- hangsúlyozta  a napokban Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára.

Ma van a migránsok világnapja, június 20. pedig a menekültek világnapja. Ez talán alátámasztja azt az állítást, hogy a migráns és a menekült nem egyező fogalmak, ahogyan azt már Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója is többször megjegyezte.

A 2015. óta folyamatos, időnként változó mértékű illegális bevándorlásról beszélt Bakondi György, Magyarország élőben című műsorunkban, összefoglalva az elmúlt 5 év legfontosabb észrevételeit. Velkovics Vilmos műsorvezető kérdéseire válaszolva a kötelező kvóta és annak értelemszerű elutasítása is szóba került.

„Nagyon komoly szervezők vannak a háttérben és azt sem titkolhatjuk, hogy az egész népmozgás mögött a szervezett bűnözés áll, hiszen nagyon jelentős források állnak rendelkezésükre. Részben támogatás, részben pedig a határsértők által fizetett összegek után.”

- jegyezte meg Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!