2020. augusztus 10.,
hétfő, Lőrinc napja

Azoknak készül a Mandiner, akik szeretnek a dolgok mögé látni

Hír TV

2019. szeptember 13., péntek 20:00

Az internet után már nyomtatásban is olvasható a Mandiner. Szalai Zoltán, az új polgári, konzervatív hetilap főszerkesztője pénteken, a Hír TV Magyarország élőben című műsorában elmondta, a magyar olvasók egy olyan hetilapot vehetnek a kezükbe, amely a magyar agyra, a magyar gondolkodásra és a magyar érdeklődésre lett megalkotva.

A Mandiner online olvasói olyanok, akik nem pusztán a híreket szeretnék megtudni, hanem azt is tudni akarják, mi miért történik, melyek voltak az egyes döntések mozgatórugói, mik voltak a legfontosabb belpolitikai, külpolitikai történések, amelyek leginkább egy-egy döntés mögött meghúzódnak – hívta fel rá a figyelmet Szalai Zoltán, aki szerint a Mandiner olvasói többet szeretnének tudni, szeretnék érteni, hogy mi zajlik a világban és szeretnék érteni, hogy milyen irányba halad Magyarország.

A főszerkesztő közölte, az új hetilapban nagyobb elemzések várhatók, illetve egy-egy témát sokkal mélyebben mutatnak be, s szerinte erre az olvasóknak igénye is van.

Velkovics Vilmos kérdésére, hogy milyen témákkal foglalkoznak a Mandiner munkatársai, Szalai Zoltán elmondta, megpróbálnak emberi történeteket megtalálni. A lapigazgató közlése szerint a nemzetközi példákból merítve, valamint vegyítve a saját ötletekkel sikerült létrehozniuk egy olyan hetilapot, amely a magyar olvasók számára érdekes, értékes és színvonalas, hiszen a magyar olvasóknak a magyar gondolkodásra, a magyar érdeklődésre megalkotott lap kell.

Teljes beszélgetés:

Hír TV