2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napi aktuális 04:40

Magyarország élőben

Azoknak készül a Mandiner, akik szeretnek a dolgok mögé látni

Az internet után már nyomtatásban is olvasható a Mandiner. Szalai Zoltán, az új polgári, konzervatív hetilap főszerkesztője pénteken, a Hír TV Magyarország élőben című műsorában elmondta, a magyar olvasók egy olyan hetilapot vehetnek a kezükbe, amely a magyar agyra, a magyar gondolkodásra és a magyar érdeklődésre lett megalkotva.

  • Azoknak készül a Mandiner, akik szeretnek a dolgok mögé látni

A Mandiner online olvasói olyanok, akik nem pusztán a híreket szeretnék megtudni, hanem azt is tudni akarják, mi miért történik, melyek voltak az egyes döntések mozgatórugói, mik voltak a legfontosabb belpolitikai, külpolitikai történések, amelyek leginkább egy-egy döntés mögött meghúzódnak – hívta fel rá a figyelmet Szalai Zoltán, aki szerint a Mandiner olvasói többet szeretnének tudni, szeretnék érteni, hogy mi zajlik a világban és szeretnék érteni, hogy milyen irányba halad Magyarország.

A főszerkesztő közölte, az új hetilapban nagyobb elemzések várhatók, illetve egy-egy témát sokkal mélyebben mutatnak be, s szerinte erre az olvasóknak igénye is van.

Velkovics Vilmos kérdésére, hogy milyen témákkal foglalkoznak a Mandiner munkatársai, Szalai Zoltán elmondta, megpróbálnak emberi történeteket megtalálni. A lapigazgató közlése szerint a nemzetközi példákból merítve, valamint vegyítve a saját ötletekkel sikerült létrehozniuk egy olyan hetilapot, amely a magyar olvasók számára érdekes, értékes és színvonalas, hiszen a magyar olvasóknak a magyar gondolkodásra, a magyar érdeklődésre megalkotott lap kell.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!