2024. 09. 17. Kedd Zsófia napja
Jelenleg a TV-ben:

A Hóvirág őrs naplója

Következik:

Híradó 12:00

Láncreakció

Láncreakció – Több mint száz ukrán drónt fogtak el az éjszaka Oroszország területe felett + videó

Olaf Scholz német kancellár már azt állítja, intenzívebb erőfeszítésekre van szükség az orosz–ukrán háború lezárására. Victoria Nuland pedig beismerte: a Nyugat utasította Zelenszkijt, hogy ne kössön békét Isztambulban Oroszországgal. Eközben folytatódnak az orosz terület elleni ukrán támadások, több mint száz ukrán drónt fogott el Oroszország az éjszaka folyamán. Milyen Láncreakciót indítanak el ezek a folyamatok? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ műsorunk vendégeivel: Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértővel és Stier Gáborral, a Moszkvatér.com főszerkesztőjével.

  • Láncreakció – Több mint száz ukrán drónt fogtak el az éjszaka Oroszország területe felett + videó

Oroszország védelmi minisztere kedden bejelentette, hogy az éjszaka folyamán 144 ukrán drónt fogtak el, köztük 20-at Moszkva környéke felett, ahol a helyi hatóságok egy nő haláláról számoltak be.

„Hetvenkét drónt fogtunk el a Brijanszki terület felett, 20-at a Moszkvai, 14-et a Kurszki, 13-at a Tulai, nyolcat a Belgorodi, hetet a Kalugai, ötöt a Voronyezsi, négyet a Lipcsei terület felett és egyet az Oreli terület felett”

- közölte az orosz védelmi miniszter.

Az orosz terület elleni ukrán támadások folytatódnak és a holland védelmi miniszter a Frankfurter Allgemeine Zeitung című német lapnak adott interjújában kijelentette, hogy az ukrán hadsereg a Hollandia által szállított fegyverekkel oroszországi katonai célpontokat bombázhat.

Ruben Brekelmans felszólította Ukrajna többi szövetségesét, hogy tegyenek hasonlóképpen.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Mentik a vadállományt a Gemencben

Mentik a vadállományt a Gemencben

Szerdától teljes erdőlátogatási tilalmat rendeltek el, nem közlekedik a Gemenci Állami Erdei Vasút, zárva tart a Pörbölyi Ökoturisztikai Központ és elmaradnak a hétvégére tervezett programok.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!