2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Láncreakció

Láncreakció - Jens Stoltenberg: Kínának következményekkel kell szembenéznie, ha támogatja Oroszország ukrajnai háborúját + videó

Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Nádasi Tamás, a kereskedelmi és iparkamara magyar-kínai tagozatának elnöke voltak a vendégeink. Műsorvezető: Ferkó Dániel.

  • Láncreakció -  Jens Stoltenberg: Kínának következményekkel kell szembenéznie, ha támogatja Oroszország ukrajnai háborúját + videó

Kínának következményekkel kell szembenéznie, ha támogatja Oroszország ukrajnai háborúját, ha nem változtat a magatartásán, mondta a NATO vezetője a BBC-nek washingtoni látogatása során. Jens Stoltenberg úgy nyilatkozott: Peking „mindkét irányba próbál terjeszkedni” azáltal, hogy támogatja Oroszország háborús erőfeszítéseit, miközben megpróbálja fenntartani a kapcsolatokat az európai szövetségeseivel. „Ez hosszú távon nem működhet” – szögezte le Stoltenberg.

Főbb témák: 

  • A NATO megfenyegette Kínát, következményekkel kell szembenéznie, ha támogatja Oroszország háborúját.
  • Az orosz-észak-korei közeledés veszélyeire figyelmeztet egy amerikai agytröszt. Putyin 24 év után találkozott Phenjanban Kim-Dzsong-Unnal. Vajon miről állapodtak meg?
  • Tovább bővül a Nyugat-ellenes BRICS-csoport. Milyen feltételeket támaszt Moszkva az új tagokkal szemben?

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!