2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Kultúra

Szigorú szabályok között kezdődik idén a tanév

  • Szigorú szabályok között kezdődik idén a tanév

Szigorú higiénés szabályok között kezdődik idén a tanév.

Számtalan intézményben változik az ülésrend, nemcsak a tantermekben, de a menzán is figyelnek a távolság betartására.

Az intézményekben sem a tanároknak, sem a diákoknak nem kötelező a maszk viselése.

Az iskolákban a mosdókon kívül a közösségi helyiségekben és folyosókon is kézfertőtlenítőket helyeztek ki.

Már a bejáratnál kézfertőtlenítőt helyeztek ki a Debreceni Fazekas Mihály Gimnáziumban. Ezen kívül a tantermekben és a mosdókban is ki vannak helyezve a flakonok. Az intézmény alapos fertőtlenítéssel készül a biztonságos tanévkezdésre.

A pécsi Koch Valéria Iskolaközpontban nemcsak a tantermekben, de a menzán is kiemelt figyelmet fordítanak a távolság betartására.

A budapesti Patrona Hungariae Általános Iskolában a szülőknek jogi nyilatkozatot kell tenniük arról, hogy gyermekük augusztus 17-ét követően nem járt külföldön, és nem tapasztalhatók rajta a koronavírus tünetei. Az általános iskola igazgatója elmondta: az intézményben Covid-munkacsoport felügyeli a megfelelő higiénés intézkedések betartását.

Az Operatív Törzs fokozott figyelmet kér a szülőktől és pedagógusoktól a járványveszélyre való tekintettel. Mint írták: a szülői és tanári egyéni felelősség most még nagyobb, ezért azt kérik, hogy aki a fertőzés tüneteit észleli magán, vagy gyermekén; azonnal forduljon háziorvosához. Ha egy diáknál az iskolában jelentkeznek a tünetek, akkor mielőbb gondoskodni kell elkülönítéséről.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szánthó Miklós: a békepárti és szuverenista erők összehozása a cél

Szánthó Miklós: a békepárti és szuverenista erők összehozása a cél

A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) célja, hogy összehozza a békepárti és szuverenista erőket, mert ezek osztják a nyugat igazi civilizációs értékeit, az Isten-haza-család hármas egységét - mondta az eseményt szervező Alapjogokért Központ főigazgatója szerdán Budapesten.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Podcastot indít az MCC Magyar Összetartozás Intézete

Podcastot indít az MCC Magyar Összetartozás Intézete

Magna Hungaria címmel indít podcastot az MCC Magyar Összetartozás Intézete (MÖI). A közismert felületeken (YouTube, Spotify, Apple, Google) elérhető internetes hanganyag közeli és távoli határvidékekről, láthatatlan tájakról és korokról, történelemről és történelemhamisításról – a Kárpát-medencei magyarság húsba vágó kérdéseiről szól. Mindarról, ami megtart és itthon tart.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!