2023. 03. 25. Szombat Irén, Irisz napja
Jelenleg a TV-ben:

Pajtakult

Következik:

Poltikai hobbista 04:00

Kultúra

Szigorú szabályok között kezdődik idén a tanév

  • Szigorú szabályok között kezdődik idén a tanév

Szigorú higiénés szabályok között kezdődik idén a tanév.

Számtalan intézményben változik az ülésrend, nemcsak a tantermekben, de a menzán is figyelnek a távolság betartására.

Az intézményekben sem a tanároknak, sem a diákoknak nem kötelező a maszk viselése.

Az iskolákban a mosdókon kívül a közösségi helyiségekben és folyosókon is kézfertőtlenítőket helyeztek ki.

Már a bejáratnál kézfertőtlenítőt helyeztek ki a Debreceni Fazekas Mihály Gimnáziumban. Ezen kívül a tantermekben és a mosdókban is ki vannak helyezve a flakonok. Az intézmény alapos fertőtlenítéssel készül a biztonságos tanévkezdésre.

A pécsi Koch Valéria Iskolaközpontban nemcsak a tantermekben, de a menzán is kiemelt figyelmet fordítanak a távolság betartására.

A budapesti Patrona Hungariae Általános Iskolában a szülőknek jogi nyilatkozatot kell tenniük arról, hogy gyermekük augusztus 17-ét követően nem járt külföldön, és nem tapasztalhatók rajta a koronavírus tünetei. Az általános iskola igazgatója elmondta: az intézményben Covid-munkacsoport felügyeli a megfelelő higiénés intézkedések betartását.

Az Operatív Törzs fokozott figyelmet kér a szülőktől és pedagógusoktól a járványveszélyre való tekintettel. Mint írták: a szülői és tanári egyéni felelősség most még nagyobb, ezért azt kérik, hogy aki a fertőzés tüneteit észleli magán, vagy gyermekén; azonnal forduljon háziorvosához. Ha egy diáknál az iskolában jelentkeznek a tünetek, akkor mielőbb gondoskodni kell elkülönítéséről.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Macron és Ursula von der Leyen Kínába utazik

Macron és Ursula von der Leyen Kínába utazik

Emmanuel Macron és Ursula von der Leyen áprilisban Pekingbe utazik, hogy tárgyaljanak a kínai elnökkel. A francia elnök a kétnapos brüsszeli csúcs után tartott sajtótájékoztatóján kifejtette: látogatásuk célja, hogy nyomást gyakoroljanak Hszi Csin-Pingre, hogy rávegye az orosz elnököt a háború lezárására.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Varázslatos olasz zene Budapesten

Varázslatos olasz zene Budapesten

Az olasz operatrió, IL VOLO újra magával ragadja a közönséget, és hazánkban lép fel a Budapest Arénában 2023. október 9-én, a Koncertpromo szervezésében. Az estén az énekes trió egyedi hangszíne és az olasz zene varázslatos hangulata garantáltan elvarázsolja majd a közönséget.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!