2024. 07. 14. Vasárnap Örs, Stella napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy szerelem három éjszakája

Következik:

Híradó 15:20

Komment

Komment - Mit hozhat a szavazatok újraszámlálása a fővárosban?

Ma is négy vendéggel igyekeztünk a politikai témákat egy kicsit könnyedebb köntösben megvizsgálni és lendületes hangvételben megbeszélni. Műsorvezető: Mészáros Nóra.

  • Komment - Mit hozhat a szavazatok újraszámlálása a fővárosban?

Vendégeink: 

  • Kulifai Máté, a Hetek főszerkesztő-helyettese
  • Szakács László, a Szocialisták és Demokraták alelnöke
  • Renge Zsolt, a Fidelitas fővárosi elnöke
  • Czuczor Gergely, Budaörs önkormányzati képviselője

Témáink: 

  • Csak önkéntesen vehet részt Magyarország olyan NATO akcióban, ami NATO területén kívül történik - ebben állapodott meg Orbán Viktor és Jens Stoltenberg a budapesti találkozójukon.
  • Már biztos, hogy fellebbeznek Vitézy Dávidék a Fővárosi Választási Bizottságnál és a szavazatok újraszámlálását kérik. Mi lehet ennek a történetnek a vége?

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!