2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Keménymag

Keménymag: Utaznak a jobboldali nőkre a baloldalon

Ha megnézzük az elmúlt hetek és hónapok eseményeit feltűnő, hogy az ellenzéki oldal és az ellenzéki sajtó valamiért a jobboldali hölgyekre kezdett el vadászni – hangzott el Keménymag című műsorunk keddi adásában annak apropóján, hogy a DK-s Gréczy Zsolt határtalan önbizalommal bombázta sms-ekkel a 28 éves Palányi Nórát, a Mi Hazánk parlamenti munkatársnőjét. Ezúttal is Jeszenszky Zsolt, Dezse Balázs és Apáti Bence volt Velkovics Vilmos vendége a Keménymagban.

  • Keménymag: Utaznak a jobboldali nőkre a baloldalon

 

Dezse Balázs, aki történetesen Palányi Nóra egyik legjobb barátja elmondta, az egész üzengetést végignézte és tulajdonképpen azt lehetett látni, hogy Gréczy „saját magával beszélgetett”, aztán eljutott oda, hogy egy bevásárlóközpontban is „rajtaütött” a lányon.

Palányi Nóra viccesen válaszolt Gréczynek az invitálásra, hogy majd a hét második felében találkoznak, persze, amikor nincs parlamenti ülés és erre a válaszra próbálja az ellenzéki sajtó kikerekíteni azt, hogy igazából ő partner volt ebben levelezésben – tette hozzá a PestiSrácok újságírója.

Dezse szerint meg kell nézni az elmúlt hetek eseményeit, és kiderül, hogy ellenzéki célkeresztbe kerültek a jobboldalhoz köthető nők, mint például Illés Boglárka, Rácz Zsófia, Párkányi Eszter, most pedig itt van Palányi Nóra.

Kicsit olyan, mintha a jobboldalra úgy lőnének, hogy céltudatosan a nőkre

– tette hozzá.

Dezse Balázs megjegyezte, Nóra nem tette meg azt, amit ellenkező esetben bármelyik ellenzéki politikusnő tett volna, hogy kisírt szemmel, zokogva már benn lennének az összes televízióban és rádióban.

Pont a nőiesség hiányzik a baloldali politikusnőkből, azzal az agresszív viselkedéssel, amit előadnak. Azzal a bolsi tempóval, amit előadnak, a nőiesség elveszik belőlük

– fűzte hozzá Jeszenszky Zsolt.

S, ha már agresszió, egy évvel ezelőtt történt az MTVA székházának megtámadása. Ennek apropóján Jeszenszky Zsolt és Apáti Bence egy videóval készült felidézve Kunhalmi Ágnes legendás előadását. (videóban 9.26-tól)

Adásunkban részletesen szó esett arról is, hogy kiderült: Karácsony Gergely főpolgármesterként hatalmi pozícióból úgy tartja, csak az ellenzéki színház hordoz értéket. Az elmúlt hetekben a liberálisoknak végleg kiderült az álláspontja, a konzervatív oldal ideológiailag nem elég képzett ahhoz, hogy kultúrát, színházat csináljon.

A kommunizmusban beszéltek így, ha te ideológiag nem vagy elég képzett, akkor, amit te csinálsz, akkor az alkalmatlan arra művészet legyen

– emelte ki Apáti Bence.

Teljes adás:

 Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!