2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 03:40

Keménymag

Keménymag: Nem látni az elmebetegség végét

Sértődések, hiányos öltözet - mozgalmasan kezdődött a Keménymag legújabb adása. Apáti Bence megsértődött, mert nem kapott meghívót a felvételre, Dezse Balázs pedig hiába mondta azt, hogy ő a többség, az ellenzéki előválasztáson nem sikerült győznie. Igaz, el sem indult. A műsorból kiderül, hogy kellene öltözködnie egy elbukó DK-s főpolgármester-jelöltnek és az is, Kunhalmi Ágnes szerint milyen városvezetőre lenne szüksége az állatoknak.

  • Keménymag: Nem látni az elmebetegség végét

Cseh Katalin egy amerikai abortusz klinika javára kezdett adománygyűjtésbe születésnapja alkalmából.

Jeszenszky Zsolt politikai hobbista szerint az a klinika, amelynek az EP-képviselő adakozott egy rendkívül álságos szervezet, amelynek egyik legfontosabb célkitűzése az abortusz minél szélesebb körben való támogatása. Dezse Balázs, a PestiSrácok.hu újságírója felhívta rá a figyelmet, hogy a klinika nem csupán magzatokat öl meg, hanem a kivett testrészeket el is adják, ezzel a szervkereskedelmet is támogatva.

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa elmondta, akár a 26-27. hétig is eltávolítják az anyaméhből a kis testeket, melyekről tudni illik, hogy már egy szinte teljesen kifejlett kisember.

„Vagy az van, hogy a Katka tényleg ennyire aljas és alávaló vagy ennyire buta, hogy fogalma sincs, hogy milyen szervezetnek adományoz” - mondta Apáti Bence.

Pedofíliát reklámozó Pride plakátokkal szórták tele a fővárost. A plakátokkal arra hívták fel a figyelmet, hogy a pedofilok is emberek, a Pride teljesen elhatárolódik.

Egy újabb narratíva szerint ezeket a plakátokat is a kormánypropaganda csináltatta. Apáti Bence szerint a folyamatos egyenlőség követelés nem vezet sehova, mert az emberek mindig többet akarnának.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!