2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Keménymag

Keménymag: Komoly terepmunka előzte meg Strache csőbe húzását

Napokkal az EP-választás előtt minden politika szereplő bevetette a nehéztüzérséget: Dobrev Klára ufókhoz hasonlította a migrációt, a magyar meleglobbi bakot lőtt, Ausztriában pedig levadászták a kormányt. Márki-Zay Péter a múlt heti lebukása után pedig feltett néhány jól sikerült turistafotót Washingtonból – bizonyítandó, hogy komoly helyeken tárgyalt. A Keménymag stábja is útnak eredt, a kínai Nagyfal árnyékában, sőt a Holdon is komoly tárgyalásokat folytattak, magukat megnevezni nem kívánó, befolyásos személyekkel.

  • Keménymag: Komoly terepmunka előzte meg Strache csőbe húzását

A közéleti B-közép csapata ugyanakkor nem járt Ausztriában, ahol úgy tűnik, hogy „nyeretlen kétévesnek bizonyult az osztrák alkancellár”. A Heinz-Christian Strache körül kirobbant botrány két nap alatt lerombolta az osztrák kormányt. Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa nagyon profi akciónak nevezte a történteket. Szerinte az is elképzelhető, hogy sosem derül majd ki, ki is áll az egész ügy hátterében.

Dezse Balázs, a PestiSrácok újságírója és Jeszenszky Zsolt politikai hobbista egyetértett abban, hogy Strache hatalmasat hibázott.

Az, hogy az orosz hölgynek bedőlt, azt még meg lehet érteni, de hogy a férfit, hogy tudta komolyan venni, az még hat órányi viszkizés után is érthetetlen

– közölte Jeszenszky.

Adásunkban elhangzott, az egész akciót komoly terepmunka kellett, hogy megelőzze, tudniuk kellett, hogy Strache mit iszik, milyen nőket szeret stb…

Egy 2017-es felvételről beszélünk, tehát arra két éve készültek, hogy most az EP-választás előtt lesz bevetve

- emelte ki Dezse Balázs.

Jeszenszky Zsolt szerint az egész ügyből

annyi a tanulság, hogy ne legyenek illúzióink sem az osztrák, vagy a német politika irányába sem, ne higgyük el azt az ócska, demagóg szöveget, amit az ellenzék mond, hogy az Európa és ott micsoda értékek vannak, amikkel szembemegy Magyarország. Úgy látszik, ezek az európai értékek, hogy egy-egy titkosszolgálat egy másik országban megbuktat egy kormányt.

Velkovics Vilmos műsorvezető felvetette, valóban más Ausztria és Magyarország, hiszen Gyurcsány Ferenc maradt a helyén a 2006-os őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után.

Adásunkban szó esett arról is, hogy

  • Dobrev Klára szerint a bevándorlás egy „zseniális kommunikációs trükk”,
  • felelevenítette az osztályharcos romantikát a MSZP alelnöke,
  • Szanyi Tibor a Rákosi-korszak választási szlogenjével vicceskedett
  • Nagy bakot lőtt a magyar meleglobbi
  • Márky Zay Péter a múlt heti lebukása után feltett néhány jól sikerült turistafotót Washingtonból.

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!