2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Keménymag

Keménymag: Jakabot nyilván most is csak beszippantotta a közeg

Az „elveiben sziklaszilárd” Jakab Péter, a Jobbik elnöke egy, az Azonnalinak adott interjúban azt állította, hogy pártja soha nem volt szélsőjobbos, csupán a „mi hazánkos” közeg hatott rá negatívan, sőt ennek tudhatók be a korábbi zsidózások is. De, vajon mi lesz a felejtés bére? Ezt a témát is körbejárta a Keménymagban Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és a műsor újonca, Filep Dávid, A kopasz oszt vloggere. Műsorvezető: Velkovics Vilmos.

  • Keménymag: Jakabot nyilván most is csak beszippantotta a közeg

Lentulai Krisztián közlése szerint egy ember személyisége kamaszkora, fiatalkora körül kialakul, s most Jakab azt állítja, a közeg hatott rá akkoriban negatívan és beszippantotta.

Mit gondol a Feriről (Gyurcsány – a szerk.)? A Ferit úgy tekintjük, mint akinek olyan az energiája, hogy semlegesen fogja hagyni a körülötte lévő embereket? Feri úgy meg fogja kajálni ezt a csávót, hogy arról koldul

– fogalmazott a Karc FM főszerkesztő-helyettese.

Apáti Bence szerint egyértelmű, hogy a választópolgárok nem egy olyan valakit akarnak látni a miniszterelnöki székben, akit befolyásolni tudnak kétes alakok.

Jakab egyébként erre játszik rá – vette át a szót Filep Dávid. A vlogger szerint a Jobbik-elnök olyan hangos próbál lenni, hogy ne kérdezze senki.

Ha valaki pedig odamegy hozzá, akkor leblokkol, egy nagyon híg massza az egész csávó (…) ő próbálna az agresszív politikai karakter lenni

– tette hozzá.

Teljes adás: 

További témáink:

  • Alagúttalan utakon
  • „Buta-ország, Buta-Pest”
  • Minőség, újságírás, antiszemitizmus
  • Karácsonyt tolláról
  • A Keménymag-band bemutatja
  • Elhúzták a nótájukat
  • A gól, az gól
  • Gránát-ejtő

 

További epizódok

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak. 2021. június 29.
Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.
Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Ezúttal Apáti Bence, M. Kovács Róbert és Filep Dávid tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos. 2021. június 15.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

A Keménymag vendégei Gav Duncan, a kontra.hu újságírója, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!