2021. 10. 25. Hétfő Blanka, Bianka napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Keménymag

Keménymag: Jakabot nyilván most is csak beszippantotta a közeg

Az „elveiben sziklaszilárd” Jakab Péter, a Jobbik elnöke egy, az Azonnalinak adott interjúban azt állította, hogy pártja soha nem volt szélsőjobbos, csupán a „mi hazánkos” közeg hatott rá negatívan, sőt ennek tudhatók be a korábbi zsidózások is. De, vajon mi lesz a felejtés bére? Ezt a témát is körbejárta a Keménymagban Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és a műsor újonca, Filep Dávid, A kopasz oszt vloggere. Műsorvezető: Velkovics Vilmos.

Lentulai Krisztián közlése szerint egy ember személyisége kamaszkora, fiatalkora körül kialakul, s most Jakab azt állítja, a közeg hatott rá akkoriban negatívan és beszippantotta.

Mit gondol a Feriről (Gyurcsány – a szerk.)? A Ferit úgy tekintjük, mint akinek olyan az energiája, hogy semlegesen fogja hagyni a körülötte lévő embereket? Feri úgy meg fogja kajálni ezt a csávót, hogy arról koldul

– fogalmazott a Karc FM főszerkesztő-helyettese.

Apáti Bence szerint egyértelmű, hogy a választópolgárok nem egy olyan valakit akarnak látni a miniszterelnöki székben, akit befolyásolni tudnak kétes alakok.

Jakab egyébként erre játszik rá – vette át a szót Filep Dávid. A vlogger szerint a Jobbik-elnök olyan hangos próbál lenni, hogy ne kérdezze senki.

Ha valaki pedig odamegy hozzá, akkor leblokkol, egy nagyon híg massza az egész csávó (…) ő próbálna az agresszív politikai karakter lenni

– tette hozzá.

Teljes adás: 

További témáink:

  • Alagúttalan utakon
  • „Buta-ország, Buta-Pest”
  • Minőség, újságírás, antiszemitizmus
  • Karácsonyt tolláról
  • A Keménymag-band bemutatja
  • Elhúzták a nótájukat
  • A gól, az gól
  • Gránát-ejtő

 

További epizódok

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak. 2021. június 29.

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Ezúttal Apáti Bence, M. Kovács Róbert és Filep Dávid tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!