2020. augusztus 6.,
csütörtök, Berta, Bettina napja

Keménymag: Hadházy Ákos és az ellenzéki színvonal

Hír TV

2019. október 29., kedd 22:00

Karácsony Gergely már 331 órája főpolgármester, de a kampányban tett 131 hangzatos ígéretéről az első közgyűlésen szó sem lesz! A Liget projekt és a sportberuházások leállítása, a Gyurcsány-adó, az ingyenes BKV és még sorolhatnánk. Az első közgyűlésen a pozíciókat osztják majd, és jól megemelik a fizetéseket - hangzott el Keménymag című műsorunkban.

Mai adásunk megvizsgálta a a Parlamenti Való Világ-főhős, Hadházy Ákos lélektanát. A dörzsölt szocialistát, Horváth Csabát, aki már az önkormányzat alakuló ülése előtt botrányba keveredett az ingatlaneladásokkal. Vasárnap lenyilatkozta, hogy Zuglónak esze ágában sincs ingatlanokat eladni, mire hétfőn megjelentek a Népszavában a hirdetések. Egy rövid részlet a szocialista elemző és kiértékelő agytröszt működéséből.

33 éve volt utoljára annyi ember focimeccsen, mint ahányan a Puskás stadion megnyitóján lesznek. Ráadásul 3 nap alatt fogyott el a 68 ezer jegy. Karácsony Gergely visszafogottan örült a jó hírnek. 

A Karácsony Gergely vezette új Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén visszaköszön majd a Demszky-korszak gyakorlata. A testület először a pozíciók elosztásáról és az illetményekről fog döntést hozni.

Javában folyik a Városliget fejlesztése, amiről többször elmondta Karácsony Gergely, hogy a budapestiek jelentős része leállítaná. Például a nagyjátszóteret is, amit az átadás utáni órák is bizonyítanak – hasonlóan a Puskás stadionhoz.

Iparági hírek szerint saját médiát épít a baloldali összefogás. A városi újságok mellett egy budapesti televízió ötlete is felmerült. Az Euronews nevű szélsőbaloldali szerkesztőség tagjaira alapozva, a főpolgármester sikereit mutatnák majd be. Azt, hogy Budapest szabad, zöld, mindig jó a hangulat, rend van, nem pedig káosz.

Botka László személyében a párt utolsó sikerembere hagyta el az MSZP-t. Az okokat nagyon tömören úgy is össze lehetne foglalni, hogy “molnárzsolt”.

Többek között ezekről a témákról beszélt a Közéleti B-közép négy csatára: Apáti Bence, Dezse Balázs és Jeszenszky Zsolt, a műsorvezető Velkovics Vilmos útmutatása mellett.

Teljes adás:

Hír TV

x
Rendkívüli hír