2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Keménymag

Keménymag: Hadházy Ákos és az ellenzéki színvonal

Karácsony Gergely már 331 órája főpolgármester, de a kampányban tett 131 hangzatos ígéretéről az első közgyűlésen szó sem lesz! A Liget projekt és a sportberuházások leállítása, a Gyurcsány-adó, az ingyenes BKV és még sorolhatnánk. Az első közgyűlésen a pozíciókat osztják majd, és jól megemelik a fizetéseket - hangzott el Keménymag című műsorunkban.

  • Keménymag: Hadházy Ákos és az ellenzéki színvonal

Mai adásunk megvizsgálta a a Parlamenti Való Világ-főhős, Hadházy Ákos lélektanát. A dörzsölt szocialistát, Horváth Csabát, aki már az önkormányzat alakuló ülése előtt botrányba keveredett az ingatlaneladásokkal. Vasárnap lenyilatkozta, hogy Zuglónak esze ágában sincs ingatlanokat eladni, mire hétfőn megjelentek a Népszavában a hirdetések. Egy rövid részlet a szocialista elemző és kiértékelő agytröszt működéséből.

33 éve volt utoljára annyi ember focimeccsen, mint ahányan a Puskás stadion megnyitóján lesznek. Ráadásul 3 nap alatt fogyott el a 68 ezer jegy. Karácsony Gergely visszafogottan örült a jó hírnek. 

A Karácsony Gergely vezette új Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén visszaköszön majd a Demszky-korszak gyakorlata. A testület először a pozíciók elosztásáról és az illetményekről fog döntést hozni.

Javában folyik a Városliget fejlesztése, amiről többször elmondta Karácsony Gergely, hogy a budapestiek jelentős része leállítaná. Például a nagyjátszóteret is, amit az átadás utáni órák is bizonyítanak – hasonlóan a Puskás stadionhoz.

Iparági hírek szerint saját médiát épít a baloldali összefogás. A városi újságok mellett egy budapesti televízió ötlete is felmerült. Az Euronews nevű szélsőbaloldali szerkesztőség tagjaira alapozva, a főpolgármester sikereit mutatnák majd be. Azt, hogy Budapest szabad, zöld, mindig jó a hangulat, rend van, nem pedig káosz.

Botka László személyében a párt utolsó sikerembere hagyta el az MSZP-t. Az okokat nagyon tömören úgy is össze lehetne foglalni, hogy “molnárzsolt”.

Többek között ezekről a témákról beszélt a Közéleti B-közép négy csatára: Apáti Bence, Dezse Balázs és Jeszenszky Zsolt, a műsorvezető Velkovics Vilmos útmutatása mellett.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak. 2021. június 29.
Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.
Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Ezúttal Apáti Bence, M. Kovács Róbert és Filep Dávid tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos. 2021. június 15.

Legfrissebb híreink

Beadja az unió végül a derekát? + videó

Beadja az unió végül a derekát? + videó

Sajtóinformációk szerint december közepéig meghozza pozitív döntését az európai bizottság, és felszabadulhat tíz milliárd eurónyi befagyasztott forrás hazánk számára. Vendégünk volt Halkó Petra, a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

A Keménymag vendégei Gav Duncan, a kontra.hu újságírója, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!