2020. augusztus 15.,
szombat, Mária napja

Keménymag: Gyurcsány zaklatott lelkét a génjeibe plántált két világháború, és a sok balkáni válság okozza

Hír TV

2019. október 1., kedd 21:55

Poloskainvázió a Keménymagban. Ki és kit hallgatott le? A Hír TV Keménymag című műsorában leleplező hangfelvételt hoztak nyilvánosságra, amelyből kiderült, hogy az adás szereplői miként vélekednek egymásról. Rendkívüli macskaröptetéssel, ízeltlábúak táncával és poloskakereső detektorokkal is készültek a stúdióba invitált vendégek. A műsor változatos vegyestálat kínált az elmúlt hét politikai történéseiből szemezgetve. Ásó-kapa-nagyharang – elhangzott Karácsony Gergely őszödi beszéde. Aztán „lekorcsozta” Orbán Viktort és a fideszeseket Gyurcsány Ferenc, aki azzal büszkélkedett, hogy még véletlenül sem magyar, hanem „kevert”, természetesen a szó genetikai értelmében és nem máshogy. Valamint az is górcső alá került, hogy felforrt a vér Budaörsön – a polgármester az ellenzéki módit hűen követve kínosan magyarázkodik. Akik a kedd esti tartalmas szórakozást garantálták: Dezse Balázs az etikus újságíró viaszszobra, Apáti Bence életvitelszerű véleménytáncos és Jeszenszky Zsolt a kormánypárti sajtóosztag nindzsatekintetű moralistája. Mindhármukat Velkovics Vilmos műsorvezető igyekezett megtartani a sajtószabadság gumiból szőtt keretei között.

Az MTVA előtt sajtótájékoztatót tartott ellenzéki politikusok minapi megmozdulása kapcsán Jeszenszky Zsolt úgy foglalta össze a látottakat:

„Az, hogy miután az MTVA székház előtti, körüli bohóckodással tényleg lejáratták már magukat, ehhez képest nincs annyi eszük, hogy valami mást kéne csinálni. Még egyszer megpróbálják! Ez kicsit olyan, mint az Ujhelyi, mikor a Bangóné – ugye – fölültetett mindenkit a patkányvonatra, és az Ujhelyi meg nyomott egy kövér gázt a legvégén, hátha sikerül biztosan nekimenni a falnak. Tehát még egyszer rátesznek erre, még egyszer odamennek az MTVA-hoz.”

A finn miniszterelnök magyarországi látogatása is megihlette a Keménymag vendégeit. Apáti Bence nem kis rezignáltsággal a hangjában megjegyezte:

„Én mindig imádom, mikor a nyugati politikusok idejönnek aggódni Magyarországért. Szerintem az nekünk mindig hoz pár százalékot. Főleg, amikor a Karigeri meg a Dobrev Klára odamegy előtte hazát árulni. Az nekünk mindig jót tesz.”

Gyurcsány Ferenc szintet lépett az Orbán Viktorral szembeni facebookon történő hadviselése terén. A Demokratikus Koalíció agytrösztje nyilvánosságra hozta korábban elkészíttetett géntérképét, amellyel azt igyekezett bizonyítani, hogy a magyarság tulajdonképpen nem is létezik, ez a nemzet egy kitalált fogalom mindössze, lévén – az ő kevert mintája a bizonyíték arra –, sokféle náció ötvözete csupán, amit ma magyarnak hiszünk. A DK vezéralakja génjeiben francia és német, valamint nyugat-balkáni származást igazoló elemeket találtak. A stúdióban ülők rögvest megállapították: mivel az előbbi párosítás a két világháború okozata volt, az utóbbi pedig a máig feszült balkáni közállapotokat mutatja, így már sejteni lehet, mitől származik Gyurcsány Ferenc közismerten zaklatott lelkiállapota.   

Erre a DNS vizsgálgató szándékra reagált Dezse Balázs:

„Ezt most mindenkinek meg kéne csinálnia? Szerinted? Ha újra miniszterelnök lesz Gyurcsány Ferenc – ne adja az Isten! –, de ezt akkor kötelezővé teszi? Ez olyan lesz, mint egy lakossági fórumon, hogy megy majd körbe és mindenkinek bele kell köpnie?”

 

A Gyurcsányi hobbi-géntérképészet megihlette Pósa Károlyt, akinek rajzán a Woody Alleni klasszikus filmből – Amit tudni akarsz a szexről – idézett jelenet átértelmezett verziója látható, "bevetésre" váró Gyurcsány Ferenccel. Azaz: GY1G.

Hír TV