2021. május 10.,
hétfő, Ármin, Pálma napja

Keménymag: Fekete-Győr oviban érzi magát

2021. január 19., kedd 21:55

A 31 éves Fekete-Győr András kihívta az 56 és 57 éves fideszes politikusokat egy futóversenyre. A kiinduló téma az volt, hogy szabad-e a miniszterelnök fiának Angliába járnia katonaiskolába.

„Van egy mondás, hogy úriember biztosra nem fogad. Ezzel most biztosan kiírta magát Fekete-Győr az úriemberek társaságából… Nem mintha eddig bent lett volna”

- vélekedett Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese.

„A liberálisok tényleg nem tudnak a természetben működni. Bandit is láthattuk... Azért is mondta, hogy a Margit-szigetre menjenek, mert ott ki van építve egy futókör. Puha és nem sérti fel a talpát”

- mondta Pataki Tamás, író, a Magyar Nemzet újságírója.

„Ez tiszta óvoda. Mi ott beszélgettünk ilyeneket, hogy én gyorsabban futok, az én apukám erősebb. (…) De ha itt tartunk én szívesen bedobom a kedvesemet, mert ő a félmaratont is lefutja. Most is két szigetkört szokott még egy balett gyakorlat előtt letolni. Ha nagyon muszáj én már rég nem bokszolok, de szívesen bemegyek egy ringbe a Bandival”

- viccelődött Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa.

Fekete-Győr azonban nem csak ezzel rukkolt elő a héten. Kitalálta azt is, hogy minden embernek, aki beoltatja magát koronavírus ellen, annak 100 ezer forintot kellene fizetni.

„Nyilván tök demagóg és populista az egész, amit kitalált. Egyébként a kommentelői is szanaszét szedték és különböző szövetségesei, ha jól emlékszem Ungár Péter is azt mondta, hogy ez nagyon nincs rendben” – mondta Apáti Bence.

 

Teljes adás:

HírTV