2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Keménymag

Keménymag: Érthetetlen, miért nem bízik a baloldal a magyar járványügyisekben

A Hír TV eheti Keménymag című műsorában többek között rímekbe szedték Hadházy Ákos, Jakab Péter és Gyurcsány Ferenc politikai „munkásságát”. Velkovics Vilmos vendégei Lentulai Krisztián, Apáti Bence és Gav Duncan voltak.

  • Keménymag: Érthetetlen, miért nem bízik a baloldal a magyar járványügyisekben

Az eheti Keménymag című műsorunk egy rendhagyó szavalóversennyel indult, ahol Velkovics Vilmos vendégei Lentulai Krisztián, Apáti Bence és Gav Duncan mondták el azokat a költeményeiket, amelyekkel Hadházy Ákos, Jakab Péter és Gyurcsány Ferenc politikai „munkásságát” idézték fel előre megadott kulcsszavak segítségével.

Velkovics Vilmos ezt követően felidézte a múlt hét pénteken berobbant hírt, miszerint Dobrev Klára koronavírusos lett. Ennek kapcsán idézte Ambrózy Áron Facebook-bejegyzését, amelyben a Pesti Srácok újságírója arról elmélkedett, hogy

a vírus vajon mennyire veszi át a gazdatest tulajdonságait, mert ha másolja azokat, akkor „bajban leszünk a szemlőhegyi variánssal”.

A műsorvezető ezután arra volt kíváncsi, hogy a vendégek mit gondolnak a történtekről. Hiszen a DK saját párttársait és szimpatizánsait felhergelte a keleti vakcinák ellen, majd az országjáró hakni után kiderült, hogy Klára asszony is elkapta a vírust, és ki tudja, hogy az azt megelőző napokon kiket fertőzhetett meg.

Apáti Bence erre azt reagálta, hogy nagyon büszke arra, hogy a társulatában köszönhetően a táncosok elővigyázatosságának, a rendszeres maszkhasználatnak és a higiéniai előírások betartásának október óta nem volt pozitív eset. A Magyar Nemzet főmunkatársa azt is megjegyezte, hogy ezért is morcos kicsit, mikor látja a magas esetszámokat, mert ez is azt mutatja, hogy sokan helytelenül hordják a maszkot, és nem tartják be az előírásokat sem.

Lentulai Krisztián a témához kapcsolódva elmondta, hogy a baloldalon Cseh Katalin (Momentum) szájtépése is hiteltelen az ATV-ben oltásügyben. Hiába hazudja azt, hogy Orbán Viktor nem akar európai uniós vakcinát, miközben nyílt titok, hogy azok legjobb esetben is csak az év vége felé érkeznének meg. Velkovics Vilmos ehhez csak azt fűzte hozzá, hogy

szerencsére nem hallgat a baloldalra a nem éppen kormánypárti New York Times sem, hiszen nemrégiben egy cikkükben eredményesnek minősítették az itthon zajló oltási kampányt.

Gav Duncan, a Kontra.hu újságírója logikátlannak ítélte meg a baloldal túlzott ragaszkodását a brüsszeli engedélyekhez.

A kinti szervek csak egy pecsétet adnak véleménye szerint az oltóanyagokra, míg a magyar hatóságok alapos vizsgálatoknak vetik alá ezeket a vakcinákat, és csak utána engedélyezik azok használatát. Érthetetlen az újságíró szerint miért nem bízik a baloldal jobban a magyar szakemberek hozzáértésében

- húzta alá Duncan.

A műsor hátralévő részében foglalkoztak azzal is, hogy a hét szava az „összeomlott” lett, amelyet a baloldal és a független-objektív sajtó szajkózott a magyar oltási kampánnyal kapcsolatban. De a Jobbik nagy port kavart füstgránátos esete mellett sem mehettek el szó nélkül.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!