2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Keménymag

Keménymag: Ennél nagyobb elismerés nem is kell a csoknak

Az, hogy a legnagyobb kritikusai is élnek a családi otthonteremtési kedvezménnyel, azt bizonyítja, hogy a csok igenis egy jó konstrukció – hangzott el Keménymag című műsorunkban arra reagálva, hogy kiderült, Tóth Bertalan, az MSZP elnöke is felvette a családi otthonteremtési kedvezményt, annak ellenére, hogy ő is és párttársai is korábban élesen támadták a kormány otthonteremtési programját. Adásunkban ezúttal is Pataki Tamás, a Magyar Nemzet újságírója, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese tartott rendhagyó elemzést Velkovics Vilmos műsorvezetése mentén. Tóth Bertalan karácsonykor saját közösségi oldalán kesergett arról, hogy szerinte a kormány nem segít az embereknek. Azonban legfrissebb vagyonbevallásából kiderült, a szocialisták vezetője felvette a 10 milliós támogatást.

Varga Judit igazságügyi miniszter lakásvásárláslásáról szóló hírét napokig „tolta” az ellenzéki sajtó, de most Bercit nem nagyon szaggatják szét – fogalmazott Apáti Bence.

Lentulai Krisztián emlékeztetett, Varga Juditot az ellenzéki sajtó pellengérre állította egy ház miatt, ugyanakkor a jobbikos Steinmetz Ádám 69 ingatlanja nem érte el az ingerküszöbüket.

Ha valaki élsportból összevízilabdázott egy rahedli pénzt külföldön, az, hogy ő ingatlanokkal kereskedett vagy befektetett teljesen mindegy, hogy milyen céllal, én nem irigylek senkitől, semmit

– tette hozzá.

Annál nagyobb elismerés nem is kell, mint az, hogy az MSZP elnöke felvette a csokot, hiszen kiderült, a legnagyobb kritikusai is élnek vele

– mutatott rá Pataki Tamás.

Adásunkban arról is szó esett, hogy alpári módon sértegette a vezető állami pozíciókban dolgozókat és ellehetetlenítésüket ígérte Fekete-Győr András. A Momentum első embere az Azonnalinak elmondta:

példát akar statuálni a fideszeseken.

A pártelnök szavaira reagálva Lentulai Krisztián emlékeztetett, amikor Orbán Viktor 2018 tavaszán úgy fogalmazott, hogy „a választás után elégtételt veszünk”, az ellenzéki média a kormányfő mondatát azonnal Goebbels-i párhuzamba állította, de most a szokásos mély hallgatásba burkolózott.

Tulajdonképpen arról van szó, hogy az egyik ellenzéki pártelnök mond valamit, majd a másik másnap megpróbál rálicitálni és keményebbet mondani.

Teljes adás:

Adásunkban szó esett még egyebek mellett az újabb baloldali kamuvideóról (ezúttal Jakab Péter hamisított), arról, hogy Kunhalmi Ágnes megszokta, ha buta libának nevezik vagy éppen arról, hogy ismét egy nem mindennapi videót töltött fel a világhálóra Gyurcsány Ferenc. 

HírTV

További epizódok

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak. 2021. június 29.

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Ezúttal Apáti Bence, M. Kovács Róbert és Filep Dávid tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!