2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:10

Keménymag

Keménymag: Ennél nagyobb elismerés nem is kell a csoknak

Az, hogy a legnagyobb kritikusai is élnek a családi otthonteremtési kedvezménnyel, azt bizonyítja, hogy a csok igenis egy jó konstrukció – hangzott el Keménymag című műsorunkban arra reagálva, hogy kiderült, Tóth Bertalan, az MSZP elnöke is felvette a családi otthonteremtési kedvezményt, annak ellenére, hogy ő is és párttársai is korábban élesen támadták a kormány otthonteremtési programját. Adásunkban ezúttal is Pataki Tamás, a Magyar Nemzet újságírója, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese tartott rendhagyó elemzést Velkovics Vilmos műsorvezetése mentén. Tóth Bertalan karácsonykor saját közösségi oldalán kesergett arról, hogy szerinte a kormány nem segít az embereknek. Azonban legfrissebb vagyonbevallásából kiderült, a szocialisták vezetője felvette a 10 milliós támogatást.

  • Keménymag: Ennél nagyobb elismerés nem is kell a csoknak

Varga Judit igazságügyi miniszter lakásvásárláslásáról szóló hírét napokig „tolta” az ellenzéki sajtó, de most Bercit nem nagyon szaggatják szét – fogalmazott Apáti Bence.

Lentulai Krisztián emlékeztetett, Varga Juditot az ellenzéki sajtó pellengérre állította egy ház miatt, ugyanakkor a jobbikos Steinmetz Ádám 69 ingatlanja nem érte el az ingerküszöbüket.

Ha valaki élsportból összevízilabdázott egy rahedli pénzt külföldön, az, hogy ő ingatlanokkal kereskedett vagy befektetett teljesen mindegy, hogy milyen céllal, én nem irigylek senkitől, semmit

– tette hozzá.

Annál nagyobb elismerés nem is kell, mint az, hogy az MSZP elnöke felvette a csokot, hiszen kiderült, a legnagyobb kritikusai is élnek vele

– mutatott rá Pataki Tamás.

Adásunkban arról is szó esett, hogy alpári módon sértegette a vezető állami pozíciókban dolgozókat és ellehetetlenítésüket ígérte Fekete-Győr András. A Momentum első embere az Azonnalinak elmondta:

példát akar statuálni a fideszeseken.

A pártelnök szavaira reagálva Lentulai Krisztián emlékeztetett, amikor Orbán Viktor 2018 tavaszán úgy fogalmazott, hogy „a választás után elégtételt veszünk”, az ellenzéki média a kormányfő mondatát azonnal Goebbels-i párhuzamba állította, de most a szokásos mély hallgatásba burkolózott.

Tulajdonképpen arról van szó, hogy az egyik ellenzéki pártelnök mond valamit, majd a másik másnap megpróbál rálicitálni és keményebbet mondani.

Teljes adás:

Adásunkban szó esett még egyebek mellett az újabb baloldali kamuvideóról (ezúttal Jakab Péter hamisított), arról, hogy Kunhalmi Ágnes megszokta, ha buta libának nevezik vagy éppen arról, hogy ismét egy nem mindennapi videót töltött fel a világhálóra Gyurcsány Ferenc. 

HírTV

További epizódok

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak. 2021. június 29.
Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.
Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Ezúttal Apáti Bence, M. Kovács Róbert és Filep Dávid tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos. 2021. június 15.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

A Keménymag vendégei Gav Duncan, a kontra.hu újságírója, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!