2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Keménymag

Keménymag: Egészen döbbenetes az ellenzék oltáspártisága

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert, a 888.hu főszereksztő-helyettese, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Gav Duncan, a Kontra.hu újságírója voltak.

„Rejtélyes módon eltűntek az ellenzéki politikusok és pártok oldalairól azok a Facebook-bejegyzések, videók, amelyek az oltások ellen hergeltek volna, sőt, készítettek egy közös videót is”

-        vezette fel a témát Velkovics Vilmos.

„Nem tudom figyeltétek-e, a hétvégén elég sokan beoltatták magukat ellenzéki oldalról. Valahogy Szputnyikot senki nem kapott, nem tudom, ez biztos csak valami statisztikai tévedés lehet”

-        mondta M. Kovács Róbert.

„Egészen döbbenetes ez az oltáspártiság, tehát, hogy ők szélsőségesen oltáspártiak”

-        reagált Apáti Bence.

„Akinek egy kicsit is működik az agya, az rájött, hogy nincs más kiút, ők pedig ezerrel futottak bele a falba”

-        jegyezte meg Gav Duncan.

Hír TV

További epizódok

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak. 2021. június 29.

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Ezúttal Apáti Bence, M. Kovács Róbert és Filep Dávid tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!