2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Keménymag

Keménymag: Dobrev Klára ugyanolyan ripacs mint a férje

A Keménymag vendégei Gav Duncan, a kontra.hu újságírója, M. Kovács Róbert, a 888.hu főszerkesztő-helyettese és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak.

„Gréczy Zsolt Dobrev Klára indulásával kapcsolatban azt mondta, hogy: Gyurcsány nélkül nem lehet győzni senkinek. Aki mögött ott áll Gyurcsány, az viszont győzhet. Nőként elindulni egy ilyen megmérettetésen az egyik leggyönyörűbb kihívás, lásd meg benne a csoda lehetőségét”

-        vezette fel az első témát Velkovics Vilmos.

„Tudok borból kenyeret csinálni, tudok a vízen járni, csak az elmúlt években valamiért ezt nem sikerült bebizonyítanom, pedig ugyanilyen lelkesedéssel álltam neki az európai parlamenti munkának”

-        mondta M. Kovács Róbert.

„Ugyanolyan ripacs mint a férje, csak rosszabb, tehát a Feri egyébként ebben jobb”

-        jegyezte meg Lentulai Krisztián.

„Ez ugyanaz mint amikor a Fegyőr jött ki. Gyönyörű volt minden csak megint az, hogy akkor mit mondasz ? Semmit, semmit, semmit, semmit!”

-        tette hozzá Gac Duncan.

Hír TV

További epizódok

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak. 2021. június 29.

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Ezúttal Apáti Bence, M. Kovács Róbert és Filep Dávid tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!