2020. április 6.,
hétfő, Vilmos, Bíborka napja

Keménymag: DC, Marvel és MSZP univerzum is létezik

2019. július 23., kedd 21:32

Ringbe szállt a herevasalásáról, a celebkedéséről, illetve az üzleti ügyeiről elhíresült Berki Krisztián. A korábbi labdarúgó egy medencéből kiszállva, mint egy Vénusz jelentette be, hogy márpedig ő nyerni fog.

Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese szerint a magyar Poszeidon szállt ki a medencéből Berki Krisztián személyében, amikor kilépett a medencéből. 

 „Ezt az embert eddig megvetettem, de most ő szerintem Tarlóst fogja segíteni.” - mondta Lentulai Krisztián.

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa személyesen is ismeri az új főpolgármester-jelöltet. Azt mondta kimondottan szimpatikus embernek tartja.

„Ő egy celeb, aki abból él, hogy pörög a neve. Abból van a bevétele tulajdonképpen, hogy neki folyamatosan jelen kell, hogy legyen.”

 Lentulai Krisztián azt mondta, szemmel látható és mérhető szavazatot fog kapni Berki, ha valóban be fogja vállalni ezt a szerepet.

„Elmegy egy olyan réteg szavazni, akit egyáltalán nem érdekel a politika és nem azért, mert annyira negatív tapasztalata van, hanem full nem érdekli például a kora miatt. És van egy réteg, akiknek a TV-s celebek istenség kategóriába tartoznak.”

Dezse Balázs, a PestiSrácok.hu újságírója szerint nagyon veszélyes viccből szavazgatni. Ismert olyan társaságot, akik poénból szavazták meg a Brexitet.

A műsor egy másik részében Nagy Blankáról volt szó, aki azt nyilatkozta voltak tanárai, akik egy tablón sem akartak szerepelni vele. Apáti Bence szerint azok a hibásak, akik támogatták a beszédeinek az elmondásában. Bence szerint iszonyat gyenge beszédeket mondott, amiket telefonból olvasott és semmi másról nem szóltak, kizárólag a káromkodásról. 

HírTV