2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 07:30

Keménymag

Keménymag: Csak a címújságírás megy a baloldalon

Egyre több a COVID fertőzött beteg, ezért vakcina keresésben van az egész világ. A vírus senki között nem válogat, így például Szijjártó Péter a külgazdasági és külügyminiszter is megbetegedett, de a műsor vendége Lentulai Krisztián is átesett rajta, aki elmondta valóban nagyon nehéz átvészelni a betegséget.

  • Keménymag: Csak a címújságírás megy a baloldalon

A miniszerelnök úr Lentulai Krisztiánt nem, de Szijjártó Pétert felhívta, ellenőrizte őt és egészségügyi állapotáról érdeklődött. 

„Mit kaptak ezért a videóért megint?! Le kell állnia a miniszterelnöknek a dumájával, a humorával? De ha végig gondoljatok akár ezen, vagy más munkahelyen, ahol értelmes, közepesnél jobban vicces emberek dolgoznak, ott van egy ilyen fajta nexus, egy ilyen humorkodás. Tehát kollégák között is, alá-fölé rendeltségben is, mint ebben a helyzetben. Mi az Isten baj van ezzel?! Miért kell tényleg mindenbe belekötni?”

- fejezte ki egyet nem értését Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese.

„Amikor én ezt a videót még nem láttam, még csak olvastam a 444-en és a 24.hu-n. Az egész Facebookon mindenhol az jött le, hogy itt valami katasztrófa történt és Orbán Viktor a diktátorságnak a legmagasabb fokára hágott… Megnéztem a videót, hogy Úristen miről van itt szó, de semmi nem történt, csak mókáztak”

- mondta Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa. Hozzátette, itt nem arról van szó, hogy az újságírók nem értik a viccet, csupán aljasok, mert azzal számolnak, hogy az olvasóik majd nem nézik meg az eredeti videót csak a cikkeiket olvassák majd el, amiben pedig az látszik, mintha valami diktátor utasítgatná a beosztottját.

„Már régóta csak címújságírás van a baloldalon. Pár szóban elintézik az ilyen dolgokat is… De humor nélkül egyébként hogyan lehet kezelni az ilyen helyzeteket?! Ez kicsit felszabadítja az embert, még ha beteg is. Én örülnék, ha a főnököm ilyen kedélyesen beszélgetne velem egy ilyen helyzetben és nem pedig nagyon hivatalosan, hidegen. El nem tudom képzelni mi lehetett a problémájuk ezzel”

- fogalmazott Pataki Tamás, író, a Magyar Nemzet újságírója.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!