2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar ráadás 00:05

Keménymag

Keménymag: Bangóné nyuszis jelmezben küzd a politikai pedofília ellen

A Keménymag kedd esti adásában Velkovics Vilmos újságíró vendégeivel – Apáti Bencével, Jeszenszky Zsolttal és Dezse Balázzsal – a honi belpolitika mellett a nagyvilág dolgait ki-ki a maga módján véleményezte.

  • Keménymag: Bangóné nyuszis jelmezben küzd a politikai pedofília ellen

Véget ért egy korszak: Bokros Lajos pártja megszűnik, hatalmas űrt hagyva maga után. A Keménymagban szó volt a HVG véleményvezérének meditatív, spirituális locsolóverséről, valamint a balett-és rúdtánc egyedi hangvételű egybemosásáról is.

Bokros Lajos nyúlcipőt húzott, Bangóné Borbély Ildikó nyuszilánynak öltözött. Rendhagyó húsvétot zárt az ellenzék és Judith Sargentini is. A holland politikust lopás miatt jelentette fel a magyar közmédia, egyik kampányfilmjében az MTVA archív felvételeit vágták össze, a logókat amatőr módon takarták ki az összefoglalóból. A Keménymagból megtudhatják miért tiltanák be a felhőkarcolókat az amerikai liberálisok és a heti karikatúrából azt is, hogyan fogadta a locsolókat Judith Sargentini.

Pósa Károly kollégánk megálmodta és lerajzolta azt a pillanatot, amikor Judith Sargentinit meglocsolja valaki.  

 

Az elmúlt hetekben több politikus fotózkodott óvodások, iskolások körében. Közelednek a választások, húsvét és kampány is van. Ez „önmagában felháborító és gyomorforgató” – állítja Bangóné Borbély Ildikó szocialista politikus, aki most az ünnep kedvéért „sodró lendülettel vette fel a harcot a politikai pedofília ellen”. Bangóné nyuszis fotója kapcsán Jeszenszky Zsolt megjegyezte: „Itt a vége. Ettől megbukott a palotapinochet. Ez a kép elsöpri az Orbán-rezsimet…”.

A műsor folytatásában a bejátszott filmrészletre reagálva – amelyen Havas Henrik féltucatnyi meghívottja fejti ki meglátásait különféle témákról – a Keménymag résztvevői szerint a kedves nézőknek éppen az OPNI-ból, annak a már bezárt intézetnek a zárt osztályáról közvetítettek képsorokat.

Éhezők viadalának titulálta Bokros Lajos a magyar ellenzéki próbálkozásokat és pártja kiszáll a magyar belpolitikából, befejezik pályafutásukat. Emiatt egyaránt okolják a kormányt és az ellenzéket. Bokros 2014-ben még ellenzéki főpolgármester-jelöltként Tarlós István kihívója volt.

„Az MSZP-DK-nak a bűnözői kultusza egyébként sokkal durvább, mint egy amerikai rapzenekar” – fejtette ki Dezse Balázs annak kapcsán, hogy a büntetett előéletű Czeglédy Csaba Szombathelyen jelöltetni kívánja magát a baloldali szavazatokban bízva.  

„Amikor még MSZP kormány volt, akkor pont azt csinálta Bödőcs Tibor, amit most már nem csinál. Hogy mind a két oldalt osztotta. Lényegében az volt benne az izgalmas és jó, hogy a Fideszt és az MSZP-t is – ki-kit az érdemei szerint – osztotta ezekben a stand up comedy-s számaiban. Most pedig azt látjuk, hogy lényegében és kizárólag csak a Fidesz kap. És ez nagyon nincs jól. A humorának így a 80-90 százalékát már el is vesztette” – fejtette ki Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!