2022. 12. 05. Hétfő Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Interpellációk

Következik:

Azonnali kérdések 16:05

Keménymag

Keménymag: Az összellenzék büszkeségei

  • Keménymag: Az összellenzék büszkeségei

Komoly lelki traumákon mehetett át Gyurcsány Ferenc, miután a napokban a sajtó felfedezte, hogy nem is annyira a szavakkal vagy üzenetekkel, sokkal inkább metakommunikáció segítségével irányítja az összellenzéki előválasztást – vezette fel a műsor első témáját Velkovics Vilmos műsorvezető.

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, M. Kovács Róbert, a 888.hu főszerkesztő-helyettese és Gav Duncan, a Kontra.hu újságírója voltak ezúttal a Keménymag megmondói.

Ahogyan korábban Jakab Péter és a parizer esete mellett, úgy most Karácsony Gergely és a saját bevallása szerint felesége turkálta inge mellett sem tudtak elmenni az adás résztvevői. M. Kovács Róbert meg is jegyezte, hogy ezzel Karácsony Gergelynek konkrét célja van:

„Nem értitek ennek az ingnek az üzenetét. Egyrészt a kisebbséghez szól, mind etnikailag, mind szexuálisan.”

- utalt rá M. Kovács Róbert, parodizálva azt a tényt, hogy a főpolgármester mennyire kínosan is próbálhat megszólítani olyan választókat, akik értékrendjéről vélhetően nem sok fogalma van.

„A Deák Dani mondta, hogy vesszőfutás a kampánya a nyelvtudással, meg mindennel együtt, de hogy rá nem csak vesszőfutás jellemző, hanem copy, mindenhonnan összeszedegetett. A 99%-a Amerikából jött és ez a kép és ez az inges sztori is már megvolt. Ezt a Biden lőtte el nem tudom hány évvel ezelőtt.”

- emlékeztetett Apáti Bence, Karácsony Gergely és a turkált ing kapcsán.

Ezt követően arról is szó esett, hogy Karácsony Gergely a HírTV stábja előtt ment át a piros lámpán. A műsor résztvevői azt is találgatták, hogy vajon a KRESZ-t nem ismeri a főpolgármester, esetleg csak nem érdekli?

„Egyébként a nyelvtudás, a doktori hiány a KRESZ nem ismerete, ezek nagyon érdekes dolgok. Kiderült, hogy most már tényleg nem számít, meg nem fontos.”

- mutatott rá Apáti Bence, Karácsony Gergely főpolgármester életének csupán elmúlt néhány napjára.

Az adás második felében Dobrev Klára és VV Zsoltinál tett látogatása is elemzésre került, mely során érdekes dolgok hangzottak el.

„Én mérhetetlenül büszke voltam arra a beszédre.”

- mondta VV Zsolti műsorában a DK miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára, visszaemlékezve az őszödi beszédre.

Majd hozzátette, hogy szerinte több rendőr sérült meg súlyosan 2006-ban, aznap, mikor Gyurcsány Ferenc a „szemkilövető” nevet kapta, mint tüntető.

Teljes adás:

HírTV

További epizódok

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak. 2021. június 29.
Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.
Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Ezúttal Apáti Bence, M. Kovács Róbert és Filep Dávid tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos. 2021. június 15.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

A Keménymag vendégei Gav Duncan, a kontra.hu újságírója, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!