2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Keménymag

Keménymag: „Az ellenzék már csak egyre idiótább performanszokkal tud politizálni”

A Hír TV Keménymag adásából izgalmas, intim részleteket tudhattak meg a legesélyesebb előválasztási jelölt programjából. Élőben kapcsolták a nemzetközi sajtótájékoztatót, ahol történelmi bejelentésre készült a Keménymag által támogatott főpolgármester-jelölt jelölt. És amíg az ő útját virágokat dobáló kisgyermekek szegélyezték, a többi előjelölt barátságának erdejében elszaporodtak a vaddisznók. Legalábbis ez derült ki abból a vitából, ahol az ellenzéki főpolgármester-választási szappanopera még éppen meg nem sértődött szereplőit kérdezte Gulyás Márton. A műsorvezető Velkovics Vilmos állandó vendégei – Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Jeszenszky Zsolt “politikai hobbista”, Dezse Balázs, a PestiSrácok.hu újságírója – ezúttal sem fogták vissza magukat. A műsorban megismerhették a legbefogadóbb, legesélyesebb emlőválasztási jelölt programját, amely bálnákat telepítene a Dunába, megtudhatták mit olvasott Gyurcsány Ferenc az újabb dolgos Könvhét alkalmából, megismerkedhettek baloldal posztmodern Houdinijével, aki, ha lát egy kaput, rögtön odaláncolja magát.

A Keménymag adása ezúttal rendhagyó módon csak egy vendéggel – a stúdióban ülő Jeszenszky Zsolttal – kezdődött. A műsor főpolgármester-jelöltje, Dezse Balázs a Bayer-show vendégeként a minap ismertette programját, ezt a részelet is felidézték, amint „szeretné a céltalan sétálgatást megszüntetni a városban”.

Pár percre rá már Dezse Balázs valódi, nemzetközi sajtótájékoztatóját játszották be, ahol a jelölt megköszönte a támogatást és az eddig összegyűlt nulla aláírást.

„Nagy biztonsággal mondhatom, hogy jól haladunk, mi vagyunk a többség. Buda Pestért, Pest Budáért, Pest Pestért, Buda Budáért! Köszönöm szépen!”

– zárta a sajtótájékoztatóját a Keménymag főpolgármester-jelölt jelöltje, akinek Velkovics Vilmos szerint „sikerült ösvényt vágnia a mellébeszélés bozótjában”.

A Keménymag rövid bejátszás erejéig felvillantotta az ellenzéki főpolgármester-jelöltek vitáját, ahol Kálmán Olga a kamerák kereszttüzében tromfolt vissza Karácsony Gergelynek. Erre reagálva Apáti Bence megjegyezte:

„Kálmán Olga tényleg nagyon-nagyon jót mondott a Karigerivel kapcsolatban. Csak annyi ezzel az egyetlen baj, hogy mi ezt már nagyon sokszor elmondtuk”.

„Én leragadtam a Kerpel-Fronius Gábor programjánál. Azt mondja, hogy a lakások 30 százalékát féláron az önkormányzatoknak kellene adni. Én sokkal jobbat tudnék, és javaslom is neked Balázs, hogy ezt emeld be a programodba. Szerintem a lakástulajdonosok a saját lakásuk 30 százalékát adják át most rögtön az önkormányzatoknak, és oda költözzön be valaki, szociális alapon”

– fogalmazott Jeszenszky Zsolt.

A Kálmán Olga programját bemutató kampányfilmhez Dezse Balázs csak annyit fűzött hozzá, hogy neki már kétoldalnyi programja is van, ami Kálmánétól pont két oldallal több.

 

A Keménymag főpolgármester-jelölt jelöltjét támogatandó Pósa Károly elkészítette Dezse Balázs és titkos rajongója, Demszky Gábor karikatúráját.

 

Hír TV

 

További epizódok

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak. 2021. június 29.

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Ezúttal Apáti Bence, M. Kovács Róbert és Filep Dávid tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos. 2021. június 15.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

A Keménymag vendégei Gav Duncan, a kontra.hu újságírója, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!