2020. május 29.,
péntek, Magdolna napja

Keménymag: A miniszterelnök tényleg feltörölte a padlót ezekkel a hülye gyerekekkel

Hír TV

2020. január 14., kedd 21:48

A műsor elején Jeszenszky Zsolt politikai hobbista, Apáti Bence a Magyar Nemzet főmunkatársa és Dezse Balázs a PestiSrácok.hu újságírója, az ózdi fürdő, Janiczak Dávid ózdi jobbikos polgármester általi használatát igyekeztek rekonstruálni több-kevesebb sikerrel. Hiszen az már önmagában eléggé szokatlan jelenség, hogy egy polgármester húszezer forint összegért béreljen ki egy teljes fürdőt, nem mellesleg nyitvatartási időben.

Ezt követően Orbán Viktor miniszterelnök első idei kormányinfója szolgáltatott érdekességekkel. A balliberális újságírók lehetősége ott volt, hogy feltegyék kérdéseiket, de a Keménymag Közéleti B-közepének tagjai ezt inkább mulatságosnak, mintsem szakmainak találták. Ahogyan Dezse Balázs fogalmazott: nyilvánvalóan töltelékkérdéseket tesznek fel, amikre lehet majd építeni gusztustalan cikksorozatot a jövőben, ami az összes ellenzéki portálon olvasható lesz majd, ezzel szemben semmilyen előre mutató kérdést a miniszterelnök terveivel kapcsolatban nem voltak képesek feltenni.

„A miniszterelnök tényleg feltörölte a padlót ezekkel a hülye gyerekekkel.”

- mondta Jeszenszky Zsolt a korábban elhangzottakkal kapcsolatban.

Ezt követően a péntek esti Informátor című műsorunk egy rövid részletéről beszéltek a gyöngyöspatai ügyek kapcsán. Miklósi Gábor, becsmérlő cikke is górcső alá került. Ő volt az a személy, aki nem állt fel a Puskás Ferenc Stadion nyitómeccsén, a Nélküled című szám alatt. Apáti Bence a gyöngyöspatai eseményekkel kapcsolatban, egy jóval korábbi, szinte már filmbeillő jelenetek is tartalmazó baloldali riportanyagról is megemlékezett.

Panaszkodott a Hír TV Keménymag című műsorára Terézváros polgármestere. A Momentumos Soproni Tamás szerint azt mondták róla, hogy nem érti a saját önkormányzati rendeleteit. Emiatt egyszerűbben, úgy kellene megfogalmazni őket, hogy ő is értse. Ezzel szemben a valóság az, hogy Soproni Tamás azt mondta, hogy nem érti a saját rendeleteit és azt szeretné, ha egyszerűbben lennének megfogalmazva.

Ezt követően az MSZP különféle pénzügyi tranzakcióiról esett szó. Dezse Balázs nem csodálkozott rajta, hogy az MSZP tagjainak állítása szerint nincs fekete kasszájuk, hiszen időnként egymást sem ismerik fel a tagok. Apáti Bence arra is felhívta a figyelmet: amikor valaki kilép az MSZP-ből, mindig előkerülnek különleges információk.

Teljes adás:

Hír TV