2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Keménymag

Keménymag: A melegek a kirekesztőek

Az ellopott szivárvány nyomába ered a Keménymag. A Pride havában egy emberként túlmennek a barátságon. A műsorban kielemzik Bangóné újrainduló színi tanodáját és Cseh Katalin első napját az Európai Parlamentben. És a legújabb cicaharcról is szó lesz, a legnagyobb magyar pártváltó, Hadházy Ákos ezúttal Márki-Zay Péter mozgalmának intett búcsút.

  • Keménymag: A melegek a kirekesztőek

Az Pride szervezői azt mondták, elegük van abból, hogy a hatalom másodrangú állampolgárként kezeli őket.

Jeszenszky Zsolt, politikai hobbista azt mondta, idén szintet ugrott az egész őrület. Azt mondta, most már nem lehetett úgy felkelni az ágyból, hogy ne ez jött volna szembe, mivel rá van erőltetve a világra a kötelező tolerancia.

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa szerint itt nem arról van szó, hogy a toleranciát kell gyakorolni és elfogadónak, megengedőnek kell lenni a melegekkel. Szerinte itt már ünnepelni kell, mert ha valaki nem ünnepel, akkor arról azt mondják, hogy homofób.

Dezse Balázs, a PestiSrácok.hu újságírója nem érti miért állítják magukról a melegek, hogy másodrendűek, hiszen több újságírót sem engedtek be a Pride felvonulásra és Balázst is csak az után, miután eljátszotta, hogy a felvonulók közé tartozik.

A felvonuláson megkérdezettek legtöbbje azt állították nem szeretnének gyereket. A műsorban elmondták, úgy látják manapság már nem lehet vitatkozni a melegekkel, mert megbélyegzik az embert és emberi mivoltjában is megkérdőjelezik. 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!