2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Keménymag

Keménymag: „A magyar ellenzéknek nincsenek megjegyezhető politikusai”

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Jeszenszky Zsolt “politikai hobbista”, Dezse Balázs, a PestiSrácok.hu újságírója az adásban az EP-választások pártokat érintő változásait elemezték Velkovics Vilmos vezetésével, a Hír TV Keménymag című műsorában, ahol a szocialista párt agóniáján túl már az őszi önkormányzati választások lehetséges forgatókönyvét is megvitatták, külön fejezetben foglalkozva a magyarországi ellenzéki erők mind parodisztikusabb fellépésével.

  • Keménymag: „A magyar ellenzéknek nincsenek megjegyezhető politikusai”

Degenerálódó belterjes klub, ahol krajcárok után kapirgálnak – Szanyi Tibornak ez volt a véleménye saját pártjáról.

„Szanyi Tibor hozta a saját formáját, a kellő humorral kell őt olvasni, szemlélni” – reagált a szocialisták alelnökének nyílt levelére Jeszenszky Zsolt.

Kirúgták a sajtóst, valakire rá kellett ezt az egészet kenni 

 - Dezse Balázs szerint ismét a jól ismert politikát követi az MSZP: ezúttal sem a felelősöket vették elő, hanem találtak egy embert, akit okolnak a választási kudarcért.

 Ujhelyi volt a kampányfőnök, Bangóné patkányozása után nem mondta, hogy ezt nem szabad, ráadásul jött a kerítéses sztorijával. Ő jelenítette meg az MSZP üzenetét, ez az üzenet, ami pedig borzalmasra sikeredett

– mondta el a műsorban Apáti Bence.

Haveri zsebben lehet a pártszékház bérleti díja, a Villányi-útra való beköltözést Tóth Bertalan MSZP-elnök erőltette, és a párthoz ezer szállal kötődő cégnek most havonta milliókat fizetnek – vetette fel a témát Velkovics Vilmos műsorvezető.

A Keménymagban szó volt még Cseh Katalin botrányos rádiófelvételéről is, ahol a botmixer és az abortusz eddig nem hallott kapcsolata kerül szóba, egyebek mellett az USA gyakorlatát is említve, ahol Jeszenszky Zsolt szerint egyes „haladó, demokratikus, humánus” államokban már csak az a kérdés, hogy a megszületett gyermeket hány éves koráig szabad megölni.

A folytatásban a meghívott vendégek megtudhatták, hogy a Momentum vezető politikusa úgy véli:

ősszel vissza kell majd venni a „Fidesz-maffiától” Budapestet. Kerpel-Fronius Gábor úgy látja, Tarlós István azt is képtelen átlátni, mi lesz a magyar fővárosban tíz év múlva. Bezzeg „a Momentumnak 2030-ig tartó programja van” – nyilatkozta az ellenzéki főpolgármester-jelölt.

Jeszenszky Zsolt megjegyezte: a magyar ellenzéki politikum hosszú idő óta azzal küszködik, hogy nincsenek megjegyezhető politikusai.

Az őszi önkormányzati választások egyik legszínesebb figurájával, Puzsér Róberttel zárult az adás, aki immáron egyedül folytatja a kampányát, mert a Lehet Más a Politika is hátat fordított neki.

 

Pósa Károly karikatúrájára Dezse Balázs úgy reagált: nem tudja, a politikai szakítás miatt most ismét sikerült-e megsértődnie Puzsérnak, akit a korábbiakban rendre valamivel meg lehetett bántani.  

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!