2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Keménymag

Keménymag: A Gyurcsány-Dobrev saga hasonlít a Clinton sagára

A Keménymag összeszedte az elmúlt 30 év legjobb miniszterelnökének nevezett Gyurcsány Ferenc legjobb pillanatait, amelyből kiderült, hogy el lehet menni Magyarországról, itt lehet hagyni minket, nem kell félni, nem fog fájni, mi az, hogy, nagyon is. Nem maradhatott ki Dobrev Klára és spontán megrendezett színpadi szereplése sem, amit Jeszenszky Zsolt amerikai stand up fellépőkhöz hasonlított.

  • Keménymag: A Gyurcsány-Dobrev saga hasonlít a Clinton sagára

Gyurcsány Ferenc felesége sírva fakadt a neve kezdőbetűit viselő párt kampánynyitóján. A listavezető egy idős hölgytől hatódott meg, aki nem láthatja az unokáját, és erről Orbán Viktor tehet. A Keménymag nem kímélte a szónokot, vagyis Dobrev Klárát. 

"Spontán könnyekről beszél egy előre megírt szövegben, ami láthatóan el lett szavalva otthon, tükör előtt" - nyitotta Apáti Bence az értékelést.

A Magyar Nemzet főmunkatársa szerint Dobrev Klára minden beszéde és videója túldramatizált, begyakorolt, még a levegővételek is. 

Jeszenszky Zsolt szerint amerikai stand up fellépőkhöz mérhető Dobrev Klára teljesítménye a színpadon.

"Ha valaki nem érti a nyelvet, meglátna egy ilyet, biztos nem tudja eldönteni, hogy  komolyan gondolja bármit is mond, vagy ez egy show" - mondta a politikai hobbista. 

Amerikai vonalon és példákon haladva Jeszenszky megjegyezte: 

"Nagyon bízom benne, hogy a Gyurcsány-Dobrev saga hasonlít a Clinton sagara. Ahol a férj vezette az országot, majd a feleség próbálta ugyanezt a titulust megszerezni, nem sikerült neki. Én remélem Dobrev Klárára Hillary Clintonhoz hasonló sors vár.

Dobrev Klára mellett természetesen Gyurcsány Ferenc is terítékre került.

A Keménymag összeszedte a Gréczy Zsolt által az elmúlt 30 év legjobb miniszterelnökének nevezett Gyurcsány Ferenc legjobb pillanatait, amelyből kiderült, hogy el lehet menni Magyarországról, itt lehet hagyni minket, nem kell félni, nem fog fájni, mi az, hogy, nagyon is.

A Keménymag azt is megnézte, ahogy a feltüzelt Jean-Claude Juncker lángra lobbantott egy fekete-afrikai államelnököt. Pósa Károly kollégánk készített erről egy karikatúrát. 

 

Velkovics Vilmos beszélgetőtársai azt is megbeszélték, vajon Nagy Blanka mire gondolt, amikor a DK kongresszuson azt mondta: az iskolai érdemjegyei és a jelenlegi kormány között van összefüggés. A Keménymag ezen a héten haladóbb lesz a haladóknál, bevezetik ugyanis a legmodernebb vállalatirányítási módszereket. 

Teljes adás: 

 Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!