2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Célpont 17:50

Színes

Prima Primissima: bemutatták a jelölteket

Bemutatták az tizenegyedik Prima Primissima díj jelöltjeit.

Összesen 10 kategóriában 30 jelöltet állítottak többek között a magyar irodalom, színház és filmművészet, a képzőművészet, tudomány, oktatás, sport és népművészet területéről.

A Demján Sándor alapította díj célja, hogy megőrizze a magyar értelmiség szellemi eredményeit. A Prima Primissima főszponzora idén az OTP lett.

A Primissima címmel és közönségdíjjal jutalmazottak fejenként 15 millió forinttal lesznek gazdagabbak, a Junior Primák 2 millió forintot, a területi Prima díjak nyertesei egymillió forintot kapnak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!